Nikahına beni de cağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn

**Zorla guzellik olmaz estetikle olurrr

**erkekler kadınlar once yaratılmış olabilir ama her şaheserden once bir kabataslak vardır

**acele kan aranıyor grubu fark etmez(imza: vampir

**Dun gece seni ruyamda gordum dedin eeeee doğrudur sen beni ancak ruyanda gorursun....

**aglamak derde deva olsaydı eczaneler sogan satardı

**BANA YAMUK YAPMA AMA KARE UCGEN FALAN YAPABİLİRSİN

**ben guzele guzel demem kafam guzel olmayınca

**AŞKIM SENİ SEVİYORUM AMA PARAYI DAHA COOOOOOOOK... LAKİN; PARANIN NE ONEMİ VAR MUHİM OLAN MİKTARI)

**KARAR VERMİSTİM SANA DUNYANIN EN GUZEL EN SİRİN EN MATRAK EN NADIDE EN GOZ ALICI HEDIYESINI GONDERECEK TIM AMA POSTACI BANA BAGIRDI (CIK O PAKETIN ICINDEN)DIYE?

**Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis, tuh ya evde yedek mum da kalmamis.

**kalbımı verdım saklasın dıye ***** buzdolabıan koymus kokmasın dıye

**Bir gun hayattan bıkıp caresizce bir koşeye cekilip hungur hungur ağlamak istersen beni ara, yanında olmak isterim;CUNKU mendil satıyorum 1 alana 1 bedava .......!!! )

**allah ikinci zenciyi yarattıktan sonra ne demiş? -tuh!Bu da yandı demiş.

**hayat guzeldir yasamayı bilirsen sevgi bir faldır bakmayı bilirsen mutluluk ozlemektir cekmeyi bilirsenben bir bas belasıyım kurtul kurtulabilirsen))

**Sen bir meleksin, dagda gezen bir ineksin, ot veririm yemesin, Allah belani versin,

**Uyanırsan gecenin bir yarısı ansızın Dalarsa gozlerin karanlığa anlamsız Ve bir sıcaklık hissedersen dizlerinde sakın telaşlanma Bilki altını ıslatmışsındır...

**BU TUP BEBEK HATALI HEP GAZ KACIRIYO

**GULU OYLESINE SEVMELISIN KI SORANLARA DIKENI YOK DIYEBILMELISIN.BENDE SENI OYLE SEVİYORUM ASKIM O YUZDEN BEYNININ OLMADIGINI KIMSEYE SOYLEMEDIM. )

**AY OLMAK İSTERDİM GECENİ AYDINLATMAK İCİN,SEVGİ OLMAK İSTERDİM KALBİNE GİRMEK İCİN,KUŞ OLMAK İSTERDİM KANATLANIP KAFANA _Pislemek İCİN...................

**Bilim adamlarinin yaptigi arastirmaya gore *****larin %90'i gelen mesajlari sag eliyle okurmus bana bak sakin el degistirme ! Senin oldugnu herkes biliyo

**Beni bir sen anladın sende yanlış anladın...

**Pamuk Die Prensesmi olur.. Prenses Dedigin Taş Gibi Olur...

**İnsanı yaşadığı yıllar değil yaşadıkları olgunlaştırır yıllar sadece armutları olgunlaştırır

**sen... dunyanın en tatlı en masum en alcak gonullu en sempatik en yardımsever en akıllı en mukemmel İNSANIN NUMARASINDAN MSJ ALDIĞININ FARKINDA MISIN???????

**_ula memo hele bag ne gozel gız _hani oğlumm _bağ oğlum msj oğiyi essah lan _gozlerini gorisin mi _gormez olirmiyim _bag bide guliy hoşlandı heral

**kalorifere yakın oğretmene uzak kopyaya elverişli arka sıra bir haftalığına kirayaverilecektir ihtiyac sahiplerine duyurulur

**kızların kalbi mezar gibidir giren bi daha cıkamaz erkeklerin kalbi merdiven gibidir inen cıkan belli olmaz.aşkım kacıncı basamaktayım

**AmAn AllAhIm KoR OLduM KuSuRa BaKaMiyoRuM... haha

**Guzellik Allah vergisidir sivilce kdv sidir

**Adamin biri birgun eczaneye sinek ilaci almaya gitmis ve eczaci ona "Sineginizin nesi var acaba?" demis

**kır kalbimi gonlun olsun al herşeyim senin olsun ama şimdi başka kollardayım BUDA SANA KAPAK OlSuN!)))

**dunyada ınsanlar sevgisizlikten olecekler bunada en cok hayvanlar gulecekler

**Kızını dovmeyen torununu erken sever.

**eğer beni unutursan,elinden kir,yuzunden pasak,burnundan sumuk,elbisenden pire,sacından sirke,gozunden capak eksik olmasın emi

**Yerin kulağı var derler. Benimde kulağım var. Peki ben yermiyim. Hayır yemem!

**bir adam kendini surekli tuvalete atıyomuş... NİYE????????????? cunku kendini bir bok sanıyomuş

**İLK SEFERDE KAZANAMAZSAN SUCU AMİRİNE AT,İKİNCİ SEFERDE KANAMAZSAN HİLE YAP,UCUNCU SEFERDE KAZANAMAZSAN VAZGEC *****LIĞIN ALEMİ YOK((-

**turkum doğruyum calışkanım iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorumm

***Olmuş karga gozumu oysunki, susuz yuzme havuzunda boğulayımki,bozuk araba beni ezsin ki seni cokkk duşunuyorum ;-))
***aşk; italyada trajedi ingilterede komedi fransada dram turkiyede haram

***BU İKİ KUCUK SATIR SANA BENİ HATIRLATIR HAYDİ ORADAN KATIR SANA LAZIM SATIR ŞEYTAN DİYOR AL YATIR KES KITIR KITIR

***gulu seven dikenine katlanır,kaktus sevenin vay haline

**HeM iCkİyEyE hEm SiGaRayA aYnI AnDa YeTiŞeMiyOr mUsUnUz??......>TUTUN KOLONYASI İCİN

**Almis eline bir cicek sevecek-sevmeyecek ulan essekogluesek cicek nerden bilecek...

**BEN BIR DELI ASIK ELIMDE CATAL KASIK ASKI YEDIM BITIRDIM SANA KALDI BULASIK

**ALTIN GİBİ BİR COCUK VARMIŞ KADININ BİRİ BOZDURUP BİLEZİK YAPMIŞ

**AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK..

***Beni Koyumun Yağmurlarında Yıkasınlar Cunku Orda Su daha Ucuz

**evde kalmış kızlar mujde.......... adınızı,yaşınızı,boyunuzu,kilonuzu yazıp 2111'e gonderin aileniz yerine turşunuzu biz kuralım......... (dikkat...ilk 10'a girene turşu bidonu hediye......)

..

**BEKAR IMAM KOYDE AŞIK OLDUĞU KIZI İSTETMİŞ AMA VERMEMİŞLER. NAMAZ VAKTİ GELİNCE MİKROFONA"SIRADAKİ EZANI SEVİPTE KAVUŞAMAYANLAR İCİN OKUYORUM" DEMİŞ

**BIR GORSEN SANA OLAN SEVGIMI, KARSISINDA DIZ COKER MERHAMET DILERSIN. AMA ASKIM SANA BAKACAK KADAR KUCULMEDI. SEN BIR TERZININ KIZI BEN SE BIR FABRIKATORUN OGLUYUM. BIRLESMEMIZ IMKANSIZ...

**cok yaratıcıyımdır acayip sorun yaratırım

**bi HRANT dink oldu.. HEPİMİZ ERMENİ OLDUK BAK ŞU İŞE) HA AMAN BİRDE BULENT ERSOY OLURSE ABOVV YANDIK WALLA ALLAH BULENT ERSOYA UZUN OMUR VERSİN YARABBİ (AMİN)

**ayaklarım okula gidick kadar enayi ise ellerimde kopya cekicek kadar asildirr!!!!!!

**diş gorunuşe onem vermem rontgen flmi cekipte gelin

**cok tatlısın ama REJİMDEYİM

**yanlızlığın ne demek olduğunu bilirmisin.sensiz yaşamağın ne demek olduğunu bilirmisin.gecen gunlerin aslında benim icin gecmeyen gunlerin ne demek olduğunu bilirmisinBilmezsin O ZAMAN FAZLA KONUŞMADA İŞİNE BAK.

**İLK GORUŞTE AŞKI ANLIYORUMDA,OMUR BOYU BİRİNİN SURATINA BAKAN İKİ KİŞİ ARASINDA 'AŞK' MUCİZEDEN BİŞEY OLAMAZ...

***Kardan adam olur senden adam olmaz

**senı sensızde yasaya biliyorum en azından kafamı dinliyorum

**sen guzel bir yagmurun ardından toprak kokusunun kapladıgı masum bır cıcegın yaprakları arasında gorunen bır sumuklu boceksın.... hahahhhah

**Sacımı supurge yaptım elektrik supurgesi cıktı, beni terketti

**uc tane deli deli tımarhaneden kcar aylak aylak gezinirler ve polisler aramya başlarlar polisleri goren deliler saklanacak yer ararlar bir tanesinin aklına bir fikir gelir cebinden bir iğne cıkarır arkasına saklanırlar polisler yakalayıp arabaya bindirirler biri derki bizi acaba nerden gordu otekide derki bizi iğne deliginden ğormuştur derler...

***BULAMAZSIN ARIYORSAN SOĞUK SU İC YANIYORSAN DURMA AVCUNU YALA HALA SENİ SEVDİĞİMİ SANIYORSAN

**Dun seni cok bekledik gelseydin toplu resim cektirecektik. Sen gelmeyince topsuz cektirmek zorunda kaldik...

harabe.net