sine davetliydi. Dışarıya cıkmak icin hazırlanırlarken kadının migreni tuttu evde kalmak zorundaydı. Kocasına
ye yalnız gitmesini onun eğlencesini bozmak istemediğini soyledi.
Erkeklere İnanmak Lazım (= Biraz tartıştıktan sonra adam kostumunu giydi ve
ye gitti kadın da birkac aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve
ye giderek kocasına surpriz yapmaya karar verdi.
Tam hazırlanırken 'acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor' diye duşundu ve kocasının kendisini tanımaması icin değişik bir kostum giyerek
ye gitti. Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başladı.
Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla cok yakınlaşarak dansediyordu nereye kadar gidebileceğini gormeye karar verdi.
Kocasına yaklaştıOnunla cok samimi bir şekilde dansetmeye başladıkulağına dışarıya cıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece yarısından once maskeler cıkarılmadan kadın eve gitti kocasının donuşunu beklemeye başladı.
Adam sabaha karşı 01.00 sularında dondu ve doğru yatağa gitti. Kadin
arti nasıldı kocacığım' diye sorduAdam : 'Sensiz hic eğlenemedim tatlım' diye yanıtladı. Kadın 'inanmıyorum' diye cevapladı 'Bahse girerim cok eğlenmişsindir'
Adam 'Gercekten hayatım. Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık altkata inip butun gece poker oynadık.
Fakat kostumumu odunc verdiğim o Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş bir eğlenmişanlata anlata bitiremedi…
alıntı