trakyalının aşkı trakyalının aşk mektubu video ilanı aşkı trakyalıların komik sozleri
Guzel bir mektup...Aşkını nasıl anlatmış Trakyalı bakalım

Nufut Gozlu Sevgilim Asibe
Te bule akşam oldu mu epten akılcımı alır, gozumu goğnumu bir oş edersin beyav... Abe Allah belacımı versin seni cok severim. Yatmaz mıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez guzlerime.. Dunerim şu tarafa dunerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin beya. Ekmekten sudan kesildim artıkın. Tarlada elim capa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat oynarım. Uldurdun beni beyaa... Duşun bobam duşun.. Amet Aganın sıpası gibi onume baka baka solurum. Akşamları sizin maallede sulerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını. Duyarsın elbet. Olmuş nenem bile dinner. "Anlarım kızanım seni anlarım ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep.. İşte u zaman celtik tarlasına doner gozlerim. Epten gene vıcık vıcık olur aalamaktan...
Şu boban olcak kapcık aazlıyı yola getiremez misin beyaa.. Aşıklık cekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gondondu sapına donduk anacını satımının. Agana da sule duumesin artıkın beni. Sankim u ic aşık ulmamış. Duver Alla duver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu beyaa... Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tuulu mantu, cazlı duun bilem yaparım taa ne olsun beyaa... Sule anana akşama cıtlatsın bunları bobana. Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin. Buzmayasın adamın aklını. Yarın gece Alil''le İsiin''i alırım yanıma, atarım seni Ismayıl''ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım bulabilceklermi..Te ben adama bukadan suulerim başkacanada bişey sulemem...
Seni er şeyden cok seven sevgilin;
Yolsuzların Kara Mumin