once siz başlattınız
ama once siz başlattınız
Adamın biri gazetede gorduğu seckin bir şirketin iş ilanına başvurur ve kısa bir sure sonra da goruşmeye cağırılır. Goruşme olumlu gecer ve prensipte anlaşıldıktan sonra calışma koşullarına gelindiğinde mustakbel patronuyla aralarındaki konuşma şoyle gelişir:
Adam: Beyefendi bilmeniz gereken bir mevzu var ki, ben 5 bin dolardan aşağı bir ucretle calışmam.
Patron: aman efendim dert ettiğiniz şeye bakın biz zaten 7500 dolardan aşağı maaş vermiyoruz kimseye..
A: Harika! ancak bir mevzu daha var ki bana tahsis edeceğiniz araba iyi bir araba olmalı ustelik son model.. zira başka turlu calışamam..
P: hah hah haa hic merak etmeyin biz zaten butun calışanlarımıza jip veriyoruz. ustelik chrysler..
Adam gittikce hem sevinmeye hem de endişelenmeye başlar, ama boyle bir fırsatta ele gecmez deyip devam eder konuşmasını surdurmeye..
A: peki yalnız calıştığım ortam stresli olursa ben verimli olamam.. Bu nedenle sadece benim icin calışacak bir hizmetli ve bir de ozel asistan
ile yardımcı istiyorum..
Mustakbel patron aynı rahatlıkla cvp verir..: bu konuyu da duşunmeyin efendim zaten şirketimizin bir reviri bu revirde istihdam edilmiş her bir calışan icin ozel hizmet verecek masozlerimiz var...
Adam artık iyice afallamıştır ve dayanamayıp sorar: \"Şaka yapıyorsunuz herhalde?!\"
Patron cevap verir: Ama once siz başlattınız...!!!!
ama once siz başlattınız
Geyik0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- ama once siz başlattınız