Sizlerden modem tavsiyesi rica edicem. Şu an kullandığım internette YouTube'a yukleme yaparken internet tam anlamıyla kilitleniyor. Google'ın ana sayfası bile en az 10 saniyede acılıyor. Ben YouTube'a video yuklerken bile internette jet hızında olmasa bile rahatsız etmeyecek bi hızda dolaşmak istiyorum. Bunun haricinde aktif olarak LOL oynuyorum, duşuk ping olması gerekiyor. Ayrıca modemi evin catısına koyucam. Biz catının bi altında oturuyoruz fakat benim odam evin diğer tarafında. Orneğin catı evin sol tarafındaysa, benim odam bi alt katta, evin sağ tarafında. Burdan iyi bir şekilde cekmesi lazım.

Bu arada Sultanbeyli'de oturuyorum. Benim oturduğum bolgede henuz fiber internet altyapısı yok. Bu yuzden internetim 16 MBit. Son olarakta, internete sadece bilgisayarım ve telefonum bağlı. Evde başka hicbir cihaz interneti kullanmayacak. Modeme yuklenme olmayacak yani. Genellikle iki, bazı nadir durumlarda en fazla uc cihaz bağlanacak.

Bu kriterlere gore iyi bir modem arıyorum arkadaşlar. Butcem en fazla 200-220 lira civarı. Yardımlarınız bekliyorum, şimdiden teşekkurler.

Arkadaşlar şu ikisinden hangisini ve neden tavsiye edersiniz?

AC1200 Kablosuz VDSL/ADSL Modem Router - TP-Link
DSL-N17U | Ağ Urunleri | ASUS Turkiye