farklı pasta tarifleri cocukların yapabileceği kolay pasta tarifleri cocukların yapabileceği pastalar
Arkadaşlar şoyle guzel bir pasta yemek veya farklı tatlar tatmayı seven birisinizdir umarım.Cunku cok guzel bir tarif buldum harika lezzetli tum annelerin yapabileceği bir pasta.
Sizleri fazla bekletmeden bu guzel tarifi veriyorum.
Afiyet bal şeker olsunnn...
Fırını yakın. Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacagınız malzemeleri cıkarın. Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın.
Mutfak tezgahının uzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve on sekiz lego blokunu kaldırın. İki fincan unu olcun, Hasan'ın ellerini unun icinden cıkarın ve uzerindeki unları temizleyin. Un, şeker ve kakaoyu eleyin.
Supurge ve faraşı alıp Hasan'ın kırdığı kabın parcalarını yerden temizleyin. Baska bir kap alın. Kapının ziline yanıt verin. Mutfaga donun.
Hasan'ın ellerini kabın icinden cıkarın. Hasan'ı yıkayın. Yumurtaları alın. Telefona yanıt verin. Geri donun. Yaglanmış kalıbı alın. Kalıbın icindeki bir santim kalınlıgındakı tuz tabakasını temizleyin. Pasta kabına tuz doktukten sonra ortalıktan kaybolan Hasan'ı arayın.
Mutfağa geri donun ve Hasan'ı yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın icinden cıkarın, uzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmıs kalıbı tekrar alın ve icinde bir suru ceviz kabuğu bulun. Kabın icindeki ceviz kabuklarinin varlığını fark ettiginiz an mutfaktan kacarken pasta kabını tezgahtan yere dusuren Hasan'ın pesine dusun. Yerleri temizleyin.
Tezgahı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip, bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin...
Agzınıza Layık Bir Pasta Tarifi
Geyik0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Agzınıza Layık Bir Pasta Tarifi