Gunun birinde uc adam ormanda yururlerken karşılarına buyuk ve vahşi bir nehir cıktı. Ama nehrin karşı kıyısına mutlaka gecmeleri gerekiyordu. Peki bunu nasıl başaracaklardı? :minik:
Birinci adam, dizlerinin ustune coktu ve Tanrıya dua etti: ? Tanrım, lutfen nehrin karşı kıyısına gecebilmem icin bana guc ver!? Pppppfffffuuuuuffffff.... Tanrı ona uzun kollar ve guclu bacaklar verdi. Boylece nehrin karşı kıyısına gecebildi. Ancak bunun icin 2 saat boyunca dalgalarla boğuştu ve neredeyse 3-4 kez boğulma tehlikesi gecirdi. Ama, başarmıştı!!!!
Bunu goren ikinci adam da Tanrıya dua etti:? Tanrım lutfen nehrin karşı kıyısına gecebilmem icin bana guc ve gerekli aracı ver!? Pppppfffffuuuufffff....... Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına gecmeyi başardı, ancak birkac kez teknenin alabora olma tehlikesiyle karşılaştı...
Tum bu olan bitenleri izleyen ucuncu adam, dizlerinin ustune coktu ve Tanrıya yalvardı: Tanrım, lutfen nehrin karşı kıyısına gecebilmem icin bana guc, arac ve zekayı ver!? pppppfffffuuuuffff..... Tanrı adamı bir kadına donuşturdu... Kadın haritaya baktı.... Nehrin biraz yukarısına doğru yurudu ve kopruden karşıya gecti.... :fırtına:
_alıntı
"zeka farkı"
Geyik0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- "zeka farkı"