Erkeklerin duşunme tarzlarıyla ilgili size muhtesem bir yazı sunuyorum melişler okumadan gecmeyinn emiiii
Genc bir erkeğin uc kız arkadaşı vardı ve hangisi ile evleneceğine dair karar vermesi gerekiyordu. Bir test yapmaya karar verdi.Her birine 1000 - DM verdi.
Kaynak : yorumla.net - erkeklerin duşunme tarzı .. Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuafore ve guzellik salonuna gitti. Genc erkeğe geri geldiğinde soyle dedi: "Senin icin en guzeli ben olmak istiyorum, cunku seni seviyorum!".
İkinci kız arkadaşı yeni bir hokey takımi, video ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve soyle dedi : "Bunlar senin icin aldığım hediyeler, cunku seni seviyorum!".
Ucuncu kız arkadaşı bu para ile iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir sure icersinde para kendini ikiye katladı. Bu karı yine yatırdı ve bu şekilde devam etti.Genc erkeğe geri geldiğinde soyle dedi : "Senin bana verdiğin parayı coğalttım, birlikte yaşayacağımız gelecek icin, cunku seni seviyorum".
Genc erkek her uc kız arkadaşının yaptıklarından cok etkilenmişti. Bir sure icin ortadan yok oldu ve arkadaşlarının verdiği cevaplar hakkında duşundu...
Cok iyi duşundu.... . . gercekten cok, cok iyi duşundu...
Bu o kadar kolay verilebilecek bir karar değildi, işi cok zordu ......
Cok iyi duşundukten sonra en iri goğuslu olan ile evlenmeye karar verdi...
Erkeklerin Duşunme Tarzları
Geyik0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Erkeklerin Duşunme Tarzları