Muşeriara cekecektimBanka:Hangi hesaptanM:BenimkindenB:Tamam beyfendi de sizin hesap no su kac?M:BilmiorumB:İsim neydi?M:Benim kendimim mi?B:Yok ebenin......(denemior tabi) .................................................. .................................................. .......................M:Ben Aycell faturasını bankadan yatırdım.ama hattım borcumdan dolayı kapandı.B:Nasıl olur biz aycell tahsilatı yapmıoruz ki?M:Ben oyaktan yatırdım zaten.B:?M:Ona bi baksak.olmuor mu? Oyak cok kalabalıkta.B:Olur mu kardeşim ben nasıl gorurum Oyak'ın hesaplarını.M:Şundan bi baksan?(bilgiasayarı gosterior)Hani onlarda da ordan bakıor da.Olmuor mu?B:Oluor canım.hatta elim değmşken varsa muhtarlıktabi işin onuda aradan cıkarıveriyim................................................... .................................................. ...................(Kredi kartlartı icin call center genelde anne kızlık soy ismini ve mezun olunanan ilk okulu guvenlik şifresi olarak kullanıor.)B:Mezun olunan ilkokuol?Mmaben lise mezunuyum.B:Tamam da bana ilkokul adı lazım.M:iyi de ben liseyi bitirdim.!B:?Bnne kızlık soy ismi?M:Bilmiorum.B: (Pratiğiz ya!)Dayınızın soy ismi?M:Yahu bi kart vereceksin taa dayımı karıştırıorsun.(Hışımla bankayı terk eder)