catlak sitenin catlak uyeleri sitenin uyeleri facebook
Evet bir arkadaşın yeni başlayanlar bolumune CTRL hakkında actığı konu ,
Başlık : CTRL Tuşu calışmıyor
Uye : CRTL Tuşum calışmıyor.
Uye 2 : Konuyu biraz daha acabilirmisin nasıl yani ? Klavyende sorun olmasın ?
Uye: Bilmiyorum nerde sorun olduğunu CTRL tuşuna basıyorum ama word de ctrl diye yazmıyor

Moderator : Konu yoruma kapalı.Sen basmayı beceremiyorsun sıkı bas bak o zaman abc yi bile yazıyor

Uyenin Pc si Acılmıyor
Başlık : Pc im acılmıyor.
Uye : Arkadaşlar pc im acılmıyor ne sorun olabilir ?
Uye 2 : Pc inde ne gibi birşey var ama hic mi acılmıyor acılınca ekranda bişey yazıyormu ?
Uye : Hayır hic acılmıyor tuşa basıyorum calışmıyor
Uye 2 : Power kablosunu kontrol ettin mi
Uye : o ne
Uye 2: Fiş fiş bilgisayarın fişi
Uye : hee evet prize takılı
Uye 2: Bu sorun nasıl meydana geldi ?
Uye : Bir arkadaşım msn den dediki bilgisayarın araksında bulunan guc kaynağının ustunde kırmızı bir tuş gibi bişey var onu 230 dan 150 ye duşur pc hic elektrik harcamıyor dedi Bende yaptım

Moderator : Konu yoruma kapalı.Arkadaşın baya akıllıymış he Bak artık pc hic elektrik harcamıyor cunku guc kaynağı yanmış

ALT tuşunun calışmadığından şikayet eden bir arkadaş
Başlık : ALT tuşu calışmıyor
Uye : Arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz ?
Uye 2 : Ederiz ama sorun ne biraz ac konuyu ,
Uye : Sorun web sitelerinde gezerken ALT tuşuna basınca sayfa en aşağı inmiyor

Moderator :Konu kilitli.Alt tuşuna basarak sayfayı aşağı indirmeyi bırak ben o tuşa basarak sayfaya takla bile attırıyorum sen beceremiyosun basmayı

Pc sini virus taramasından gecirdikten sorna acılmadığını soyleyen arkadaş
Başlık : Pc acılmıyor
Uye : Arkadaşalr pcime bişey oldu acılmıyor
Uye 2 : Ne hatası veriyor bilgisayarın
Uye 3 : Nasıl oldu bu sorun bir anlatırmısın
Uye :Bir arkadaşımın tavsiyesi uzerine.Bana pc imi virus taramasından gecirmemi soyledi bende netten icinde 6000 tane virus bulunan bir dosya indirdim ve hepsinin tek tek acarak pc ye hepsini tarattırmaya calıştım.Ama 15. ye geldiğimde pc kapandı.

Moderator : Konu kilitli.Yanlış virusu indirmişsin ozelden ulaş sana trojan atıcam onu kullan pc ye ilac gibi geliyor

Yine pc acılmayan bir arkadaşın şikayeti
Başlık : Pcim acılmıyor
Uye rkadaşlar pc im acılmıyor acaba sorun nedir ?
Uye 2 : Hicmi calışmıyor
Uye : Evet hic
Uye 2 : nasıl oldu anlat yardımcı olalım
Uye : Pc cok ses cıkartıyordu ve bir abi dediki icini ac ve iyice temizle dedi bende camaşır suyuyla guzelce yıkadım

Moderator : Konu kilitli.Yanlış detarjan kullanmışsın.Camaşır suyu zarar veriyor ve yıpratıyor Bence ya omo kullan yada alo. Yada sen annene ver pc yi atsın camaşır makinasına sonrada balkona as kurusun

Windows unun hata verdiğini soyleyen bir arkadaş,
Başlık : Wingows um hata veriyor
Uye :wingows uma bişey oldu acılmıyor
Uye 2 : Ne hatası veriyor
Uye : Bilmem mavi bir ekran geliyor wingows başlatılamadı diyor pc reset atıyor
Uye 2 : Nasıl oldu
Uye : Bir arkadaşım pc me bakıyordu pc im cok yavaştı dedi senin wingows una virus girmiş bende dedim deme yav nasıl kovcaz o virusu ordan şerefsizin ne işi varmış orda o da dedi sen dokunma ben yarın formet miymiş neymiş ondan atacakmış bende tabi o viruse gıcık oldum wingows klasorunu silmeye kalktım ama silinmedi bende kızdım silinmeyince once kasaya sonra monitore ateş ettim

Moderator : Konu Kilitli.Wingows değil angut windows, ayrıca formet değil o kadar kibar olma format .Birde oğlum pc ye ateş etmiceksin yanlış yapmışın kasaya bir dinamit koysaydın kokten hallederdin işi