Her insanın başından gecen eğlenceli huzunlu bir cok anıları vardır. Calışan insanların başından cok daha fazla değişik olaylar gecer. Cunku insanlarla hep iletişim halindedirler. İnsanlar cok karmaşık yaratıklardır. Onların olduğu her ortamda mizahla alakalı illaki konuşlar cıkar. İşyerlerimizde veya başka yerlerde bircoğumuz buna şahit olmuştur. Biliyorsunuz ki bende yerel bir radyoda calışıyordum- ama şuanda ayrıldım - ve sonucta insanların ilgi gosterdiği bir yer telefonlarla ben ilgilendiğim icin başıma turlu olaylar geliyor ve bunları sizle paylaşmak istedim

Telefon calar....
-Buyrun radyo ****
- Anaaaaa catttt (Bu catttt yuzume kapanan telefonun sesiii )
-

İstek saatindeyim program sunuyorum:dj: ve tekrar bir telefon

- Buyrun radyo ****
- Ben istek isticektim
-evet dinliyorum
-Hande Yener'den romeo
-Kimlere armağan ediyorsunuz
-Mehmet'ten Muhittine (yorumsuzzz :minik
- hımmm peki iyi gunler..... piha:iha: bu benim telefonu kapattıktan sonraki halim )

Bu da başka bir arkadaşın programında başıma gelen bir olay. Arkadaşım show eğlence tarzı bir program yapıyor ve tabi ki doğal olarak eğlenceli kıpır kıpır şarkılar calıyorr....
Ve yine bir telefon...

- Buyrun radyo ****
-Ya kardeşim nasıl şarkılar bunlar fındık topluyoruz icimiz karardı şoyle guzel oyun havaları calında oynayalım...
- Şarkılar zaten hareketli siz ne istiyorsunuz ki...
- Ya şoyle bi akkuşun gurgenleri calında oynayalımm ( Bu turkuyu bilmeyen varsa bir dinlesin bu olayı neden buraya yazdığımı anlar )

Yani boyle arkadaşlar guler misin ağlar mısın Aslında radyoda başımdan bircok olay gecti ama şuan da aklıma bunlar geldiği icin bunları paylaştım diğerlerini de hatırladığım zaman sizinle paylaşıcam

NOT: Bu yazı izinsiz kullanılamaz bana aittir.