Gecenlerde koyde komşunun evinin onunden geciyordum. Yaşlı amca hanımına şoyle dedi: 'Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa cay demleriz.' Hala gulmekteyim. Erkek , 24 , Ankara
iha:Ulkemizde kişi başı milli gelir 10.000$'a yaklaşmış. Benim cebimde 10 YTL var. Kim hakkımı yiyorsa haram olsun! Kadın, 34, İstanbul
iha:Dun haberlerde cıkan tekstil sektorunun krize girmesine kocamın yorumu: "Bak bir aydır alışveriş yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!" Kadın, 34, İstanbul
iha:Bir alkış da sınava giderken, 1 GB'lık flash disc'e Kur-an'ı Kerim ve dualar atan, sonra da boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin. Kadın, 31, İstanbul
iha:Maalesef kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle annelerinin olduğunu oğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktoru bir guzel doven komşularım var duyurulur... Kadın , 36 , İstanbul
iha:DANIŞMAN: makinenizde casuz yazılım var.sorunu yaratanda bu..
MUŞTERi: casuz yazılım mı? beni soyunurken monitorden goruyorlar mı?
iha:MUŞTERİ: internete giremiyorum ?
DANIŞMAN: NE tip modem kullanıyorsunuz? bağlantınız kurulu değilmi?
MUŞTERİ: HAYIR MODEMLE BİLGİSAYARI DAHA KUTUDAN CIKARMADIM...
iha:Anneler kutsaldır
Bir alkış da birbirlerine ana avrat kufur eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve 'Analar kutsaldır, analara kufur etmeyin, o. cocukları!!' diyen Karadenizli ağır abi hemşehrime lutfen. Erkek , 29 , İstanbul
iha:Oncelik
Evlenmeyi duşunduğu erkek arkadaşının ''benden once biriyle oldun mu?'' sorusuna, ''buraya gelmeden once mi?'' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gercek sarışın olduğunu soylememe bilmem gerek kaldı mı? Erkek , 31 , Kırklareli