★ Sıradan cop hizmetlerle karıştırmayın, kaliteli bir hizmet vermek icin elimden geleni yapıyorum.
★ Kendi sitemle ilgilenir gibi sizin sitenizle ilgileniyorum.
★ Kendi kullanmadığım hicbir şeyi sizin sitenize yapmıyorum.
★ Butun işlemleri tamamen el ile manuel yapıyorum.
★ Otoriter siteler Dunyaca bilinen sitelerdir. Pr değerleri yuksektir (pr7-pr9) ve alexa değerleri cok duşuktur. Aralarında edu ve gov olanları vardır, eklemeler manuel ve cop olmaması icin rastgele yapılmaktadır.
★ Butun paylaşımlarda 20-30 kelime arası bir yorum yazılır ve daha sonra linkiniz atılır.
★ Tanıtım yazıları tarafımızdan yazılmaktadır ortalama 150 kelimedir seo uyumludur.İcerisinde 1 anahtar kelime link cıkışı ve 1 url bulunmaktadır.
★ Eklemeler dofollow / nofollow karışık yapılmaktadır.
★ İşlemler sonrasında ping atmıyorum atmanızı tavsiye etmiyorum.
★ Siparişler 3-5 gun icerisinde tamamlanır. (Yoğunluğa, sitenin yaşına ve aldığınız pakete gore değişir. Sipariş gecmeden once lutfen sorun)
★ Calışmalarda kullanılan hesaplar farklıdır ve her site icin farklı ip ile calışma yapılır. Bazı sitelerdeki hesaplarımız 8 yıllıktır.
Paketlerimizi Web Sitemizden İnceleyebilirsiniz.
https://www.backlinksatinal.net/
Paketlerin Fayfaları Nelerdir?
Alexa sıralamanızı duşurmeye yardımcı
Anahtar kelime sıralamanızda yukselme yardımcı
Pagerank değerinizi yukseltmeye yardım edebilir
İndex hızınız yukselebilir
Her kelimenin calışması ayrıdır, calışmalarımızda pakette ne varsa o yapılır ilk sayfa ilk sıra gibi garanti verilmez.
Sizden İstediklerimiz?
Site adresi:
Site Acıklaması: Max 30 kelime
Anahtar kelimeler: Max 3 tane ve onem sırasına gore yazınız
Mail adresiniz:
İletişim
E-mail: [email protected]
Satış ★ ŞOK FİYAT ★ En Kapsamlı Sosyal Backlink Paketleri ★ Tamamen Manuel Hizmet
Sosyal Backlink Alımı ve Satışı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- SEO Hizmetleri
- Sosyal Backlink Alımı ve Satışı
- Satış ★ ŞOK FİYAT ★ En Kapsamlı Sosyal Backlink Paketleri ★ Tamamen Manuel Hizmet