GSM: 532 577 32 23
Panda 4.1 Guncelleme Uyumlu
[M]https://www.youtube.com/watch?v=HTpdGSwMMbM&feature=youtu.be[/M]
İddia Ediyorum!
-Daha Uygun Fiyatta Boyle Calışma Bulana Tum Calışmalar Hediye-
(Dostlar; acık acık soyluyorum sadece seo paketleriyle en ust sıralara cıkmak artık hayalden ibarettir. Bu paketin ustune tanıtım yazıları ya da link alımları yapmalısınız. İşte o zaman siteniz cok iyi yerlere gelir. Paketimi alanlara da daima soyluyorum buraya da yazayım. Calışmam tamamlandıktan sonra sizinle telefonda ya da Skype ta goruşup nasıl calışmalar yapmanız gerektiğini uzun uzun konuşabiliriz ve asla bu danışmanlıktan ucret almam. Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. Lutfen bunları bilerek alım yapınız)
Sadece 40 TL
Paketi incelediğinizde bu fiyatın bedava olduğunu anlayacaksınız.

Pr 5 Tatil Sitesi 1 Aylık Link Cıkışı
Pr 4 Hikaye Blogu Ozgun Omurluk Tanıtım Yazısı
Pr 4 Haber Sitesi Ozgun Omurluk Tanıtım Yazısı
Pr3 Teknoloji Sitesi Ozgun Omurluk Yazısı
3 Adet Blog Tanıtım
1 Adet Paravan Site Tanıtımı

150 İmleme (Turkce Siteler)

100 Forum Tanıtım (Turkce Forumlar)

5 Tumblr Link Gonderimi

20k Beğenili Facebook (Link Paylaşımı)

Twitter Link Paylaşımı

100 Whois Backlink

50 Ziyaretci Defteri Tanıtım

5 Toplist Başvuru (Turkce Siteler)

DMOZ Dizin Başvuru
Ayrıntılar
İş Teslim Suresi ortalama 7 gundur
3 Aydan Kucuk Siteler İcin Tum Calışmaların 15 Gune Yayılmasını Şiddetle Tavsiye Ediyorum
Ad*lt İcerikli Sitelerle Calışmıyorum (Sebebi sadece iş ahlakı değil aynı zamanda spam riski vardır)
Spama Girmiş Sitelerle Calışmıyorum
Odeme Yolları
PayPal
Ziraat Bankası
Finansbank Enpara
Kredi Kartı (+2 TL)
Yuzlerce Referanstan Bazıları

wwwbannertakascom' Alıntı:
arkadaşdan hizmet satın alındı son derece ilgili ve guvenilir bir arkadaş daha ilk haftada faydasını gormeye başladım iş alımından once 100 olan hit ilk hafta 200e cıktı tavsiye ederim.
Genişletmek icin tıkla ...
ismetasl' Alıntı:
gercekten bu paketi hic bi yerde bulamassınız ve sitenizin artişlarıda mukemmel derecede artıyor
waky' Alıntı:
arkadaşla Skypetan goruştuk bol bol seo hakkıında bilgiler paylaştı ve hizmetini satın aldım. Sonrasında başka yerlerden de calışmalar almamı soyledi ve bende soylediği konulardan hizmetleri inceledim ona da gonderdim. Analiz yapıp onay verdiği hizmetleri aldım ve aradan ortalama 2-3 hafta gecti hit ve gelirlerim inanılmaz arttı. Daha cok calışıp daha da arttırmam gerektiğini biliyorum ama bana yol gosterdiği ve sabırla beni dinlediği icin kardeşime cok cok teşekkur ediyorum.
Calışmalardan once gelir tablosu

Calışmalardan sonraki gelir tablosu

Calışmadan sonraki hit tablosu

Hala yapacak cok işim olduğunu biliyorum inşallah cok daha iyi yerlere gelecek site. Guvenle alışveriş yapabilirsiniz. Tekrar sağolasın kardeşim
EdizK' Alıntı:

EdizK' Alıntı:
Yaklaşık 15 gun once Caner kardeşimden seo paketi aldım ve ardından tavsiye ettiği şekilde devam ettim ve hitim 20lerden 300lere, sıralamada ilk 500 de yokken 38 e geldi 2 haftada. Allah razı olsun kardeşimden daha da yukseleceğiz sayesinde inşallah. Gorsel olarak hit tablosuna bakabilirsiniz.
oirmak1975' Alıntı:
Oncelikle Caner Bey'e ilgisinden dolayı cok teşekkur ederim. Soylediği gibi 1 haftada calışmayı tamamlayıp raporu tarafıma teslim etti. En kısa surede calışmanın neticesini alacağımı duşunuyorum. Sozunde duran bir arkadaş başka bir insan aramaya gerek yok. Caner Bey size yeter kesinlikle tavsiye ederim.
meoacar' Alıntı:
İşi tam zamanında teslim etti.Gayet başarılı ve guvenli.Herkese tavsiye ederim. Bol hit istiyorsanız arkadaşı tavsiye ederim.
sevimliseytan' Alıntı:
Kesinlikle Arkadaşımız kaliteli Hizmet veriyor daha birinci Gunden sitede hareketi gordum... kalite hız ve Doğru hamleler... sanki Satranc oynar Gibi.... ellerine sağlık kardeşim daha Cok calışacağız seninle
Ertunga' Alıntı:
Rapor 10 Numara hocam eline sağlık Paket satın alındı ve teslim edildi gayet yararını gordum
sabrican' Alıntı:
Arkadaşla calışma yaptık soz verdiği gibi zamanında raporları sunup calışmasını tamamladı faydasını gormeye başladık guvenle calışabilirsiniz.Mesajlarınıza ve taleplerinize zamanın da ve doğru donuşler yapmakta
Teşekkurler..
SynPs' Alıntı:
Rapor alındı sonuclar gercekten ic acıcı. Muşterisiyle nasıl iletişim kurabileceğini bilen birisi. İşini duzgun yapması da cabası.
NTBol' Alıntı:
16 Gunluk Siteme Calışma Yaptırıldı. Bugun raporlar gonderildi. Gercekten ilgili bi arkadaş tum sorularıma cevap verdi. Ayrıca artık yazılarım dakikasında index alıyor
genslife' Alıntı:
işini iyi yapan bir arkadaş,
Rapor alındı ve calışma yapılan sayfada ciddi ilerleme katedildi.
teşekkurler.
NeverForgetMe' Alıntı:
Calışma tamamlandı ve rapor duzenli bir şekilde tarafıma iletildi.
İster istemez birkac linki kontrol amaclı actım ve işini gercekten yaptığını gordum.
İleriki donemde yeniden calışacağız inşallah...
sismailoglu' Alıntı:
Hic duşunmeden başka bir yere bakmanıza gerek kalmadan guvenebileceğiniz ve sitenizde %100 luk kelime bazlı artış goreceksiniz.Denendi test edildi onaylandı.Şuphelerim vardı bu işi yapan cok sonucta ama arama sonuclarındaki artıştan sonra kesinlikle pişman olmazsınız.
hitfilmlerr' Alıntı:
İşi tam zamanında teslim etti.Gayet başarılı ve guvenli.Herkese tavsiye ederim. Site gunluk 25 30 tekil hitten en yuksek 320 en duşuk 67 hit aldı ortalama hitim nereden baksanız 100 ustu arttı "sadece 1 haftada".Zoru başardı adam.
cabiliyet' Alıntı:
2 site icin calıştık Caner Beyle. Raporları teslim etti ve sitemde gorduğu eksikleri rapor teslim ederken anlattı. Bu calışmalar ve tavsiyeler ile 2 sitemde de cok iyi yukselişler elde ettim. Hatta 1 tanesi ilk 3 e geldi diğeri de yavaş yavaş yukseliyor. Kendisiyle yeni 1 site icin daha calışacağız. Cok teşekkur ediyorum kendisine
UzmanWebci' Alıntı:
İlk verdiğimiz siparişin katkılarını gormeye başladık.
İlk 500 de olmayan kelimelerin birinde 34. sıradayız, diğerinde 48.sıradayız.
Caner kardeşime cok teşekkur ediyorum. Sağolsun.
Day Dreamer' Alıntı:
Vadedildigi surede teslim edildi ve site google da yukselmeye başladı
boluwebtasarim' Alıntı:
raporumuzu temiz bir şekilde zamanında almış bulunmaktayız calışma gercekten cok başarılı olmuş daha sonrada calışmak dileğiyle arkadaşa her zaman guvenebilirsiniz
hawkgooners' Alıntı:
Calışma yaptırıldı.. Cok iyi bir arkadaş yaptığı işede gercekten cok emek veriyor. Siteler kısa surede arama motorlarında ust sayfalara cıktı ve Kendisiyle Tereddut etmeden gonul rahatlığıyla calışabilirsiniz.
dizayn' Alıntı:
Farklı sitelerimde başarılı calışmalar cıkaran dostumla 1 sitem icin daha anlaşarak yeni bir başlangıc yaptık. iki taraf icinde başarılı olmasını dilerim.
Radisone' Alıntı:
Paket aldım ve son derece guzel bir calışma oldu. Teşekkur ederim.
Fiber Turkiye' Alıntı:
Kendisine cok teşekkur ediyorum calışma yaptık kendisiyle 500 de bile olmayan sitem 30 kusura kadar getirdi. Yama indir kelimesinde. Script alt yapısı değişince bi daha kendileri ile calışmak dileğiyle teşekkur ederim kendisine google dan hit gelmeye başladı kendi scriptimize gecince cok daha guzel olacak ve ilk tercihin olacak kendileri. Hem hesapli hem yararli
EDerdiyok' Alıntı:
1 site icin calışma yaptırdım. Anahtar kelimede 70.sıradan 19. sıraya yukseldi. İlk sırayı zorlayacağımızdan şuphem yok, Teşekkurler
hamitdede' Alıntı:
iş yapacaksanız başkasına vermeyin, havadan hedefler yok, gercek hedefler var en onemlisi sonuc var
Wewoin' Alıntı:
Rapor teslim alındı. İlgili bir arkadaş. Calışmalarının meyvesini de almaya başladık. Teşekkurler.
esernet1' Alıntı:
iş verilmiş ve teslim edilmiştir ....sıralamada olumlu yararı var
EthicWebmaster' Alıntı:
Mukemmel bir kişilik ile mukemmel bir calışma yaptık. Sitem faydasını yavaştan gormeye başladı. Kesinlikle onerebileceğim calışmalardan birisidir. Saygı duyuyor, teşekkur ediyorum
mavikuzey' Alıntı:
Arkadaş ilgili ve soz verdiği gibi raporu zamanında teslim etti.Hizmet kalitesi on numara diyebilirim.Yukselme icin zamana ihtiyac var ama şimdiden etkisini gormeye başladık.Teşekkurler.
SawMen' Alıntı:
Calışma Yaptırıldı Raporu Teslim aldım sağ olsun cok ıyı bır arkadas hıc bır sorudan kacınmıyor direk yardımcı oluyor buda cok guzel birsey işinin hakkını veren insanlardan biridir bundan sonrada calısmaya devam edeceğim.hic bir guven kaygınız olmadan calısma yaptıra bilirsiniz
comutsoft' Alıntı:
arkadaşa 2 iş verdim. Bana dediği sureden once teslim etti. Arkadaş işinde cok uzman ve cok alakalı Allah razı olsun. Alakalı alakasız konularda da elinden geleni yapıyor. Ticaret yapmanızı tavsiye ederim. Saygılar sunarım
Dark_Angel' Alıntı:
Kendisinden daha once hizmet alındı cidden calıştığım en işini bilen kişiler arasında kendisi yeni bir sitem icin yeniden hizmet alındı.
carpediem1' Alıntı:
arkadaşla anlaşıldı. cok hoş sohbet ve guven veren bir arkadaş. iş bitince tekrar yorum yapacağım.
Edit: İşi hızlıca teslim etti arkadaş. Cok guzel olmuş ellerine sağlık. Guvenle calışabilirsiniz.
ridvanfb25' Alıntı:
Harika bir kişilik işin ustadı ve surekli yaptığı işlerin her adımında guven ve nezaket icinde teşekkurler yaptığınız calışmalar icin bu sozler sizi ovmeye bile yetmez
AVKAN' Alıntı:
Arkadas raporlari belirttigi gunde tarafima teslim etmistir. Muazzam bir calisma olmus. Emekleriniz icin tesekkurler
turbey01' Alıntı:
Rapor teslim alındı. Verimli bir calışma olduğu gorunuyor.
iPLUS' Alıntı:
İlk calışmamız oldu ve belirttiği gunde raporunu teslim etti, cok ilgili bir arkadaş tum sorularımı yanıtlıyor, ikinci sitem icin calışmalara başladı. SEO Hizmeti icin guvenebileceğiniz nadir kişilerden, rahatlıkla iş yapılabilir.
Arkadaş ile calışıldı. Sozunun eri ve cok ilgili. Bir kac projede daha calışmak icin arkadaş listenin en başında. iyi calışmalar
Faroz' Alıntı:
Ben forumda cok hizmet veren gordum. Ama arkadaşın hizmeti cok iddalı ve daha fazla secenek sunuyor. Buna istinaden 7 adet sitem icin calışma aldım. İnsallah dediği gibi olur. Calışmadan 10 gun sonra tekrar yorum yazacağım. Kendisi cok ilgilendi benimle iyi insan ilişkilerine sahip kendisine teşekkur ederim.
WebRelax' Alıntı:
Sipariş verildi , Raporlar teslim alındı , Gayet başarılı bir calışma guvenilir bir arkadaş.
MaNaS' Alıntı:
Arkadaş işini iyi bir şekilde yapıyor. Raporu eksiksiz olarak teslim aldım. Kendisine emeğinden dolayı teşekkur ediyorum.
Gizlen' Alıntı:
guzel bir calışma olmuş teşekkurler.
ozgurakcay' Alıntı:
iş alımı yapıldı harika
EthicWebmaster' Alıntı:
Calışma yaptırıldı. Cok teşekkurler hızlı ve kaliteli oldu.
MSIL' Alıntı:
Belirtilen zaman diliminde rapor alınmıştır.
Arkadaş işini oldukca temiz yapıyor. Ellerinize sağlık.
YusufKISA' Alıntı:
İşinde başarılı bir arkadaş. Yeni projelerim icin calışmayı duşunuyorum mesajım bulunsun.
hyppia' Alıntı:
ayrıntılı rapor teslim alınmıştır. iyi bir calışma gercekten.
ayhankaraman' Alıntı:
Temiz iş yapıyor. 2 Adet iş verildi rapor alındı.
karga' Alıntı:
iş verildi. arkadaş paket harici ozel istekler icin de yardımcı oluyor. teşekkur ederim.