insanin hayatinda ilginc anilari mevcuttur. Tabiki benim anilarimin da ilk sirasini mesgul eden bu animin ilginclik derecesine sizler karar verin...
Bizler 4 arkadasiz...Ben, Erdem, Gokhan ve Mehmet...Yedigimizle ictigimiz ayri gitmezdi hic bir zaman..Sinavlarda kopyalari beraber cekerdik..anliyacaginiz olume de beraber bilet alacak gibiyiz..Universite - Ev arasinda mekik dokudugumuz gunleri yasiyorduk...O sinav senin bu sinav benim derken; bir gun kafa dinlemek hem de gezmek icin araba kiraladik..Sabah koyulduk yola paranin yettigi kadar benzinle yemek ihtiyacimizi giderdik..Gezdik...tozduk..buraya kadar hersey guzeldi fakat bir sey unutmustuk o gun..Bizim fizik dersinden finalimiz vardi...ve dordumuzde ayni dersten kan agliyorduk..tabiki sinavi kacirdik ve dersten basarisiz sayilmis olacaktik.
Diger gun universiteye gittigimizde, ilk is olarak hocayi bulduk ve bize sinav yapmasi icin yalvardik...Hoca bize neden sinava girmediniz sorusuna bir iki dandirik yalanla beraber; "tam sinava geliyorduk ki arabamizin lastigi patladi" cevabini verdim. diger arkadaslar benim yalanlarimi onaylayici bir tavir sergiliyorlardi...sessizlerdi..Hoca mazeretimi kabul etti ve saat 2:00 de sinava alacagini soyledi...
Saat 2:00 de sinavi olacagimiz sinifta hazir bulunduk (kopya kagitlari,..vs arac gerec) ardindanda hoca sinifa girdi. Aksilik hoca her birimizi sinifin bir kosesine yerlestirdi..degil arkadasa bakip kopya cekmek arkadaslari zorla goruyordum...Asil olay sorulara baktigimizda gerceklesti..3 soru vardi..1. Soru 10 puan, 2.soru 10 puan ve 3. soru da 80 puandi...burda nerede ilginclik var demeyin 3. soru "Arabanin hangi tekerlegi patladi" sorusu idi...:laugh:
O gunden bu gune bir yil gecti hala o dersten gecemiyoruz...