Diğer yapılan tanıtım yazısı satışı & sozluk tanıtımları ile karıştırmayınız. Bu satış konusu kaliteli iş isteyenler icindir.
Kalitesini kanıtlamış, Turkiye'nin 3 lider sozluğunde, kendi kişisel sitelerimizde sitelerinizi tanıtıyoruz.
Kişisel sitelerimizde yayınlanacak makaleleri isterseniz profesyonelce biz yazıyoruz yada sizden makaleleri alıyoruz. Sozlukler icin uygun formatta yazıları dilerseniz siz, dilerseniz biz yazıyoruz.
Sitelerimizde yazıları eğer biz yazar isek en az 150 kelime uzunluğunda seo kurallarına uygun şekilde yazılıyor.
Her site icin %100 ozgun ayrı ayrı makale!
Bizim yazdığımız yazılar icin her hangi bir ek ucret talep etmiyoruz.
Sozluk tanıtımlarını sık sık guncelleyip, konunun surekli yukarıda kalması sağlanacaktır. Silinme durumunda tekrar tanıtımınızı yapacağız fakat %100 sozluk formatına uygun olduğu icin silinmeyeceğini temin ediyoruz.
Sozluk Paketi Tek Başına Sadece 15 :tl :tl :tl
Sozlukler;
Ekşi Sozluk İtu Sozluk İnci Sozluk
Site Paketi Tek Başına Sadece 20 :tl :tl :tl
Siteler;
Kişisel Blog PR3 Kişisel Blog PR2 Kadın&Moda Bloğu PR2
Siteler icin konu altından pm isteyebilirsiniz.
Calışma Prensibi;
Odemeler Trade durumuna gore once yada sonra alınabilir. İş alındıktan sonra en gec 12 saat icinde iş teslim edilir. Sozluklere eklenen yazıların doğrudan silinmesi durumunda yzılar tekrar eklenir, hespa banlanması durumunda yazıları tekrar eklemek bizim insiyatifimizdedir. Lutfen bu durumda geri iade talep etmeyiniz. +18 siteler alınmamaktadır.
Bu paketin yararını goreceksiniz. Dilendiği takdirde eklenen yazılar uygun şekilde imlenir.
Kullandığımız siteler hic bir şekilde tanıtım yazısı satışı amaclı acılmamış, %100 ozgun sitelerdir.
İsterseniz facebook sayfalarımızda yazılar paylaşılır.
Bu hizmetin bedeli kısa sureliğine SADECE 30 :tl
[DOLDU]İlk 3 kişi icin hizmet bedeli referans amaclı 20 :tl 'dir.
Odeme;
PayPal Vakıf Bank Halkbank
İletişim;
[SKYPE]kalpadorskype[/SKYPE] Ozel Mesaj Tel no dilenirse verilir.
Donanimsiz' Alıntı:
Arkadaş ile deneme amaclı calıştık.Aldığımız donuşler gercekten kısa surede gercekten iyi.Sozluk tanıtımıda dahil olduğu icin ekstra bir etki sağlıyor.İyi satışlar.
Genişletmek icin tıkla ...
fatih83' Alıntı:
1 adet alındı. Arkadaş kısa surede temiz iş cıkardı.
loperselim' Alıntı:
Ben de aldım hizmet, ilgili bir arkadaş, sozluklerde ve sitelerde tanıtım yazısını yayınladı. Yararlı olacağına inanıyorum.
BYBGR' Alıntı:
Rapor teslim alınmıştır, hızlı ve zamanında yapan guvenilir bir arkadaş.