Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu. Isini bitirdiginde kan gelmeye basladi, cok korkmus ve cok aci cekiyordum, cunku ilk kez dis cektiriyordum!!
DUN GECE SENI O KADAR ARADIM KI,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI O KADAR ISTEDIM KI,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM?
) Boynuma surterek goguslerinin arasindan asagiya kalcamin yanina kadar getirip yuvasina oturttum cikan slak sesi bana guven veriyordu EMNİYET KEMERİNİ SEN DE TAK !
KARANLIKTI, GOZLERİ PARILDIYORDU... EĞİLDİM...BACAKLARINI AYIRDIM...MEMELERİNİ AVUCLADIM...COK ZEVK ALIYORDUM, CUNKU HAYATIMDA İLK KEZ İNEK SAĞIYORDUM.......
ONCE İCİNE GİRDİM İYİCE YERLEŞTİM.İYİCE KAVRADIM ONU SONRA 1-2 YETMEDİ 3-4 SONRA İLERİ GERİ... AMAN TANRIM NE BUYUK ZEVKMİŞ ARABA KULLANMAK!
) KAYNANAMI KAYBETTIM GORENLERIN GORMEMEZLIKTEN GELMESI RICA OLUNUR.....
KADININ BiRi MUTFAGA GiTMİS HAMiLE KALMIS.NEDEN?
CEVAP:CUNKU CAY KOYMUS DA ONDAN
elleriyle beyaz vucudumu ellediler dudaklariyla emdiler,atesiyle yaktilar,bilmem ne istediler benim gibi sigaradan?
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:: laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::l augh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::la ugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::lau gh::laugh::laugh: