hediyeler ve anlamları hediye anlamları hediyelerin hediyelerin anlamı hediye anlamı
Kupa Bardak :
Ne fark ettim biliyo musun? Sadece bişiler yiyip icerken susuyosun... Tabak alsam kafamda kıracağını bildiğim icin uzerinde bu sevimsiz aptal ayıcıkların olduğu bardağı aldım... İc zıkkımlan ve sus
Body gomlek vs :
Bak kızım aklını başına devşir... Giyicem diye direttiğin o şeyleri giymeye devam edersen ben senin kafanı gozunu kırmak zorunda kalıcam... En iyisi sen şimdi git iceri tuvalette giy bunu gel ben de senin ya da şu karşı masadaki şaşının bi tarafını kırmak zorunda kalmıyım... Hadi guzelim hadi...
Ayıcık Tavşancık vs :
Ben senle evlenmiceme ve başkasıyla evlenmene de izin vermiceme gore ahada sana ayı... Sarılır sarılır uyursun... Cunku bi omur bi ayıdan başka bişeye sarılamıcaksın...
Yuzuk:
Hoop hemen ole celallenme kızım... Doğum gunu hediyesi o... Evlilik teklifi falan diil... Millet sahibin olduğunu gorsun... Bunu normal zamanda da verirdim ama sen buna bi ton anlam yukler benim canımı sıkarsın..
İki kişilik bi Paris bileti :
Şimdiye kadar boyle bişi alan
olmamıştır Olursa tavsiyem şudur ki; kafasına sert bi cisimle vurun ve ayılmadan nikahı basın...
Mini Etek:
Hic bişi giymeyeceğine bari bunu giy
topuklu ayakkabı :
Ben sapık bi fetişistim ama caktırmıyorum... Bak birine soylersin kırarım kafanı... Ben ozel gunlerde hediye almam arkadaşlarım boyle bilicek tamam mı git şimdi giy onları bi de gozum bayram etsin
gozluk :
Yuzunu komple kapatıcak bişi bulsam daha rahat edicem ama neyse...
cicek:Ben bi okuzum bi kıza ne alınır bilmiyorum kahvedeki arkadaşlara danıştım bi cicek al yeter dediler
ErkekLerin aLdıkLarı HediyeLer Ve AnLamLarı..!
Geyik0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- ErkekLerin aLdıkLarı HediyeLer Ve AnLamLarı..!