Sosyal Medya Backlink Paketleri

Yeni Nesil Backlink Cozumleri ile Rakiplerinize Sosyal Medya Uzerinden Fark Atın!

Resimi Goremeyenler icin: http://d1303.hizliresim.com/17/t/lfflj.jpg

Bu Paketin Yararları:

-Elle yapıldığı icin daha doğal bir calışma olarak gozukur

-Sitenizde calışmadan sonra gozle gorulur bir hit artışı

-Hedef kelimede sıralamada yukseliş

-Pagerank ve Trustrank Artışı

-İndex hızında artış

-Sitenizdeki linklerde trust flow değeri artışı

Calışma Yapılan Sitelerin Genel Ozellikleri:

-PR 4-10 Arasındadır.
-Alexa Değerleri Cok Duşuktur.
-Hızlı index alırlar.
-Dunya en aktif ve en cok ziyaretci kitlesine sahip sitelerdir.
-Dışarıya link sayıları azdır.

Pin Nedir ve Yararı Nedir?

Pinterest sitesinde resimli bağlantı paylaşımına pin denir.İstediğiniz kelimede paketin sayısı kadar resim toplarız.Resimlerin icine ve acıklamaya sitenizin linkini koyarız.Boylece pr8 sosyal medya sitesinden link almış olursunuz.Resimi goren kullanıcılar tarafından hit ve arama motorlarında kelimede yukseliş yaşarsınız.

Reddit ve Stumbleupon

Dunyaca unlu sosyal imleme siteleridir.PR 7-8'dir.Link paylaşımından sonra ziyaretciler bu sitelerden gelirler.Calışma ile bize verdiğiniz link google'da yukselme yaşar.

PDF Backlink ve RSS Dizin

Sitenizi en kaliteli rss dizinlerine kaydediyoruz.Boylece rss backlink alıyorsunuz.Tum sayfalarınız yuksek prli dizinlerden backlink alıyorlar.PDF Baclink'te PDF Dosyasının icindeki hedef kelimeye linkleme yapıyoruz ve populer pdf paylaşma sitelerine gonderiyoruz.Hem PDF Backlink hemde profil backlink almış oluyorsunuz.

Edu Bloglar

En kaliteli PR 1-9 arası edu bloglardan sitenize yorum backlink alıyoruz.Blogların dışarıya link sayıları yok denecek kadar azdır.Boylece sizin linkiniz daha değerli hale gelir, hedef kelimenizde daha cabuk bir yukseliş yaşarsınız.

Sosyal İmleme

Secerek topladığımız listede alexası duşuk,hiti yuksek,seo dostu imleme sitelerine imleme yapıyoruz.Ayrıca gonderilen sitelerin %80'i pr değerine sahiptir.

İndexleme Calışmamız

Calışmayı bitirdikten sonra sadece pingleyip size teslim etmiyoruz.Her sayfaya sosyal imleme ve ozel indexleme calışması yapıyoruz, ayrıca tum sayfaları premium ping servislerinede gonderiyoruz.Boylece calışma daha cabuk etkisini gostermiş oluyor.

RAPOR TESLİM SURESİ: 3-4 GUN

FORUM DIŞI İLETİŞİM:

MSN: [email protected]

REFERANSLARIM :

dolupara' Alıntı:
Arkadalar bu yazdığımyazı tamamrn kendi icimden gelerek yazıyorum arkadaşla bi oz gecmişim yoktur. Ben bu arkadaşdan siteme calışma aldım İNANIN SİTEMDE 1 AY GECEMEDEN KELİMELRİM YERİNE GELDİ VE SABITLENDİ. ŞİM YAKIN BI ZAMAN İCERSİNDEN BUTUN KELIMELERE TEKRARDAN YAPTIRCAM. ALICAK ARKADAŞLAR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.. BENCE ALMAKTAN TERETTUT ETMESİN DERİM.. ARKADAŞA HAYIRLI İŞLER VE HERKEZE KOLAY GELSİN..
Genişletmek icin tıkla ...

Sonsuzsiyah' Alıntı:
Daha once calıştığım ve calışmalarından verim aldığım bi arkadaş gozum kapalı platin paketten sipariş verdim yine yararlı olacağından şuphem yok.

AaRON' Alıntı:
Arkadaş siparişi verdikten sonra, 1 gun icinde raporu iletti. İncelediğim kadarıyla her şey eksiksiz hatta fazlasıyla yerine getirilmiş bu kadar hızlı ve bu kadar temiz bir rapor beklemiyordum harika bir calışma olmuş ellerine sağlık.

Maximusfel' Alıntı:
Arkadaşla daha once bir adet sitem icin calışmıştık. calışmadan memnun kaldığım icin farklı bir sitem icin daha calışma yaptırıyorum. tavsiye ederim.

siyahi' Alıntı:
Gercekten kaliteli bir iş verildi. Fazladan yapılan calışma icin teşekkurler. Emeğin karşılığı fazlasıyla verilmiş..

dolupara' Alıntı:
arkadaş raporu yolladı gercekten temız ve cok guzel ıs cıkarmıs ellerıne sağlık... sıddetle tavsıye ederım...

devrim' Alıntı:
calışma yaptırıldı
hızlı bir şekilde rapor aldım

piyyon' Alıntı:
Hızlı raporlama icin teşekkurler. Sitedeki gelişmeleri de gordukce yazmaya calışacam.

taytaylan' Alıntı:
1 adet Profesyonel Paket alındı.Oldukca hızlı ve ilgili bir arkadaş.

byfatsa' Alıntı:
arkadaş işinin ehlidir gonul rahatlığı ile iş yapabilirsiniz

sitenianlat' Alıntı:
Arkadaşa calışma yaptırıldı. İlgili biri zaten onceden de calışmıştık. En başında vefalı biri. Calışmanın sonuclarını ileride goreceğiz. Teşekkurler.

Halil84' Alıntı:
bir adet paket alındı arkadaştan yardım sever biri etkisini ilerki gunlerde gorucez inşallah teşekkur ediyorum kendisine

CyBeRPrenS' Alıntı:
İşini ozenli ve hızlı bir şekilde yapan muşteri memnuniyetli calışan bir arkadaşımız. Calışma icin teşekkurler.

SesLiModel' Alıntı:
Calışma yapıldı rapor teslim edildi guzel bir calışam oldu başarılar tavsiye ederim

switchcase' Alıntı:
hızlı bir şekilde calışma yapılıp rapor gonderilmiştir. teşekkurler

piyyon' Alıntı:
Hızlı raporlama icin teşekkurler. Sitedeki gelişmeleri de gordukce yazmaya calışacam.

serkantr' Alıntı:
1 adet yaptırıldı, ozenli calışma icin teşekkur ederim...

MahmutCan' Alıntı:
1 adet paket satın alındı surekli olarak calışmayı duşunuyoruz

rtaytug' Alıntı:
3 site icin calışma yaptırıldı. Hızlı bir şekilde tamamladı arkadaş. Teşekkurler.

mfe34' Alıntı:
Calışma yaptırıldı, teşekkurler.

kukuleta1' Alıntı:
calışma icin anlaşıldı ilgili guvenilir arkadaş. teşekkur ederiz.

erbuisiklar' Alıntı:
sosyal medya calışması yaptırıldı ve guvenilir bir calışma oldu teşekkurler

whoyouare' Alıntı:
iş aldı... Teşekkurler...

Criminal2' Alıntı:
sosyal medya calışması yaptırıldı gayet başarılı

musemuse' Alıntı:
Calışma yaptırıldı. Gayet hızlı ve kaliteli bir calışmaya benziyor. Umarım en kısa zamanda etkilerini goruruz.

fatihatasoy' Alıntı:
1 adet calışma yaptırılmıştır. Teşekkurler.

archslayer' Alıntı:
bir paket alınmıştır

ismailbal' Alıntı:
Hızlı şekilde tamamlayıp gondermiştir. Etkisini ilerleyen gunlerde goreceğiz. Teşekkurler.

Oferta' Alıntı:
rapor alındı. tavsiye ederim.

R10 KONUMUZ:

http://www.r10.net/sosyal-link-borsa...-yukselin.html