İş Alımı: ACIK
(Paket Daha da Guclendirildi.)
1. Siteniz icin 300 ile 500 arası kelimeyoğunluğuna sahip3 tane makalehazırlanır.
-- Makalenizin gorsel olarakta zenginleştirmek icin site kategorinize uygun 1 veya duruma gore 2 tane uygun resim eklenir.
-- Makele ozel bir titizlikle, hedef kelime oranınız %5 oranına olacak şekilde yazılır.
2. Hedef kelimenize uygun 5 tane turkce yayın yapan paravan blog acılır ve makaleleriniz yayınlanır.
-- Bu bloglara;
Profil backlink; her site icin 500 tane - (500x5: 2500 profil backlink)
Sosyal İmleme; Her site icin 100 tane - (100x5: 500 imleme)
3. Actığımız 5 paravan bloga 200 er kaliteli bloglardan Do Follow backlinksağlanır. (200x5: 1000 blog backink)
4. Siteniz icin hazırladığımız 3 tane makaleyi 100+ Turkce Forumatanıtımınız yapılır.
-- Tanıtım yazılarından kazandığımız 100 forum tanıtım backlink her site başına 10 imleme yapılacaktır. (10x100:1000 imleme)
5. 100+ turkce blogspot yayın yapan sayfadan site tanıtım yazınız yayınlanır.
Bu yazılar 10 imleme sitesinde imletilir. (10x50:500 imleme)
6. Hedef kelimeniz uzerinden 300 tane dizine "Titizlikle" başvuru yapılır. Kabul edilmesi icin gerekli olan herşey yapılacaktır. Kac tanesinin ekleneceğin garantisini veremeyiz, dizinler admin onaylı oldukları icin admine bağlıdır.
7. Siteniz 2500 yakın yabancı site analizlerinde sayfanız oluşturulur. (Rapor halinde sunulacaktır.)
8. Site hedef kelimeniz ceşitliliğini artırmak icin 2500 Profil Backlink ve 400 imleme sağlanır. Hedef kelimenizin onune ve arkasına kelimeler konularak yeni kelimeler turetilir. Her turetilen kelimeye 250 profil backlink ve 40 imleme yapılır. Ornek; Oyun kelimesi; "kız oyunları" "oyun oyna" gibi.
9. Siteniz Hedef kelimisinde 400 imleme yapılır
-- Yapılan imlemeler ozel bir yazılımla pinglenir.
10. Sitenizin RSS'si 30 tane RSS kayıt sitesine kaydedilir.
-- Yapılan kayıtlar ozel bir yazılımla pinglenir.
11. 500+ Edu, Gov ve Wiki siteye tanıtım yazısı yayınlanacak.
-- Yapılan kayıtlar ozel bir yazılımla pinglenir.
12. Elimizdeki 5 tane farklı İp wordpress sitelere tanıtımlarınız yayınlanacak.
-- Tanıtım yazılarından kazandığımız 5 tane backlink, her site başına 100 imleme yapılacaktır. (5x100:500 imleme)
13. Ve daha yazmadığımız bir kac seo hizmetiyle ilgili calışmalarda yapılacaktır. (Ornek; Detaylı site analizi yapılacak, site ici ve dışı optimizasyonu ve ilerleyen zamanlarda neler yapmanız gerektiğini detaylı bir şekilde size sunulacaktır. vs...)
Fiyat: 450 TL
Odeme Şekilleri: Turkiye İş Bankası & Misli.com & Turkiye Ziraat Bankası
İletişim: [email protected] - Ozel Mesaj
Neden Biz?
- Yaptığımız şeyler tamamen Google Seo algoritması ile %100 uyumlu
- Calışmalarımızı bir gunde tamamlayıp muşterilerimizi Google'den ceza almalarına yol acacak şeyler yapmıyoruz
- Calışmalarımızda sadece sitenizin gereksinimlerini baz alıp calışmalarımızı gercekleştiriyoruz
- Calışmalarımızda sitenizin backlink ceşitliliğini artırıp hedef kelimenizde emin adımlarla yukselmenizi sağlıyoruz
- Yaptığımız calışmalar kısa sureli değil uzun vadede kalıcıdır
- Binlerce backlinki direk anasayfanıza verip ceza yemenizi sağlamıyoruz, paravan siteler kullanıp doğal backlink oluşturuyoruz.
- Calışmamız bittiği halde her turlu sorularınızı cevaplayıp sitenizden %100 verim almanızı sağlıyoruz
- Calışmalarımızda yıllarından beri edindiğimiz tecrubelerden yararlanıyoruz
- ve daha sayamadığımız bir cok hizmet verip sizin icin en iyisini hedefliyoruz.
Calışma Detayları;
- Bu calışma yeni ve eski sitelerin hepsi icin hic cekinilmeden yapılabilir.
- Yapılan butun backlinkler ozel yazılımımız aracılığıyla, her link pinglenecektir.
- Yapılacak olan butun calışmalardan %100 verim alınması icin alınacak backlinkler bir gunde alınmayacak ve zamana yayılacaktır. (Max. 1 haftada raporu alacaksınız)
- Tanıtım yazılarınız ozel bir titizlikle hazırlanıp siteniz hakkında genel bilgiler ve iceriğiniz baz alınarak yazılacaklar.
- imleme yapılacak olan sitelerin hepsi kaliteli ozenle secilmiştir. (PR değerleri yuksek ve alexa değerleri duşuktur.)
- Forum tanıtımlarında genel itibariyle forum sektorunun en iyi sitelerinden oluşmaktadır.
- Blogspot tanıtımlarında icinde normal kullanılan guncel ve surekli konu girişi olan blogspotlar ve 3 - 5 aylık blogspotlarda bulunmaktadır.
- Yabancı analiz siteleri şe şekilde olacaktır; "http://home.cwings.org/r10.net"
- Acılacak paravan bloglar bilinen en iyi blog servisleridir. PR değerleri PR6-7-8-9 gibi değişmektedir.
- Hedef kelime ceşitliğini ve backlink ceşitliliğini artırmak icin hedef kelimenin yan kelimelerinden de yukselme sağlayıp hedef kelimeye destek sağlanacaktır.
- Blog backlinkler temiz bir listeden secilen sitelerdir.
Yapılan calışmalardan bir tanesinin Hit Grafiği
----------

Muşteri Yorumları (Surekli Guncellenecek)
baDsectQr' Alıntı:
EnkaZLife calıştığım ve guvendiğim bir arkadaşımız, kendisi işinin ehli ve yaptığı işin sonuna kadar arkasında duran biridir, ilk sayfa referans isteyenler bendende sitemi PM olarak isteyebilir ve bu cok daha iyi bir paket, iş verenlere şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Saygılar
ilave olarak bu paket icin kendisiyle tekrar anlaştık hayırlısı olsun
Genişletmek icin tıkla ...
abbasturkoglu' Alıntı:
Arkadaşla bir sitem icin calışmaya başlamıştık. Sitemin PR değeri 0 iken once 1 daha sonra 2 oldu. Hedeflediğimiz kelimelerde kısa surede cok iyi yerlere geldi sitem. İstediğim her zaman sitemle ilgili destek aldım. Calışmanın seyri gayet iyi şekilde devam ediyor. Yapılan calışmanın verimini hayliyle alıyorum. Calışma yaptıracak arkadaşlara tavsiye ederim.
KIVANCEFE' Alıntı:
oncelikle umut arkadaşımızı ortalama 1 yıldır tanımaktayım onun yaptığı işleri genelde takip ederim ve bu gune kadar verdiği veya soylediği hic bir sozun arkasında durmamazlık yapmaz işinin ehli olan duzgun helal calışan bir arkadaşımızdır daha once beraber calışmalarımızda oldu tabiki her zaman memnun kaldığım gibi yine memnun kaldım ve kendisini destekliyorum herkese tavsiye edebileceğim bir insandır umutcuğum başarılar dilerim.
endream' Alıntı:
Arkadaş gercekten işin ustası. Cok sıkıntılı bir sorunumuz vardı ama kısa surede cozumu buldu. Cok teşekkur ediyorum. Gozunuz kapalı guvenebilirsiniz.
KIVANCEFE' Alıntı:
umutla bir calışma icin 2 hafta once paslaşmıştık ve bu gun hitlenen sitemin tablosunu paylaşmak istiyorum sizinle daha onceki yazımdada belirttiğim gibi guvendiğim bir insan ve yaptığı işlerde surekli başarılıdır. Emeğine sağlık dostum.