Blogcular, webmaster'lar; en az 500 kelimelik, 3 bağlantılı tanıtım yazısı yazın, Paypal'den 5 TL'lik odemenizi alın!

Şartlar,
Tanıtım yazısı mantıklı olmalı, tamamen sallama ve iş olsun diye yazılmamış olmalı
Cop sayılacak sitelere odeme yapılamayacağından yazı yazmadan once sitenizi ozel mesajla bildirerek onaylatın
Yazılarda uc kelimeye no-follow şartı aranmaksızın link vermek (kelimeler verilecektir)
Yazıları kalıcı olarak yayınlamak, kaldırmamak

Her bir domain'e bir odeme yapılır, kabul ettiğim 10 domain'ininiz varsa 10 odeme (50TL) alabilirsiniz. Her bir domain icin site uzantılı e-posta adresinizden aşağıdaki formu e-postama gondermeniz gerekmektedir.

"Ben ....... sahibi olduğum ....... adresindeki internet sitesinde ..........'ni tanıtan bir yazı yazmayı ve sitem acık kaldığı muddetce yayınlamayı kabul ediyorum. Yazıyı kaldırırsam aldığım odemeyi iade edeceğim."

Odeme, yazı yayınlandıktan sonra link kontrol edilecek ve oyle yapılacaktır. Peşin odeme talep etmeyin.

Her ihtimale karşı boyle bir e-posta alacağım, deneyimli arkadaşlar bana anlayış gostererek bu noktaya takılmayacalardır eminim.

İlgilenen arkadaşlar sitelerinin adresleriyle birlikte bana ozelden yazsınlar.

(İlk etapta 20 adet yazı alacağım.)