Ekşi Sozluk, tanıtım yazısı icin belkide en iyi platformdur.
Neredeyse her saat aktif kitlenin olduğu bu platformda, sitenizin başlığı acıldığı anda sitenizin başlığına kullanıcı trafiği akar. Bu başlıktaki olumlu tanıtım yazısı ile beraber bu kullanıcı trafiği sitenize yonlendirilmiş olur.
Ustelik arama motorları cok cabuk indexler. Boylece siteniz Google'da aratılınca unlu ve sozu gecen bir platform ust sırada cıkar!
-Siteniz "Yetişkin İcerik" olmamalıdır.
-Tanıtım yazısı kafa yorularak, mumkun olunan en inandırıcı şekilde yazılacaktır.
-Tanıtım yazısında onplana cıkartmak istediğiniz şeyi onceden belirtmelisiniz.
Ucret: 15+1 TL'dir. 1 TL Fastpay uygulaması icindir.
Fastpay uygulaması hakkında:
Denizbank'ın bu yeni servisi ile beraber Android ve iOS işletim sistemli telefonlarına yukleyecekleri "Fastpay" uygulaması ile beraber Denizbank hesabı olmadan bile Denizbank Kartsız İşlemler'den hesabına para yatırabilir ve para gonderip, cekebilir.
Bu sistemde uygulamayı indirdikten sonra hesabınız varsa hesabınızdan para aktarıcaksınız yoksa Denizbank ATM'sindeki Fastpay menusunden para aktarıcaksınız. Sonrasında ise email ile belirttiğim bilgilere parayı gondericeksiniz.
Tek odeme yontemim budur.
Detaylı kullanım yonergelerini telefonuna yuklediğinizde bulabilirsiniz.
Once para gonderilmeli, sonrasında isterse anında isterse uygun gorduğu zaman diliminde entry girilecek.
Ulaşmak icin PM.
<<Ucuz Ekşi Sozluk entry teklifi! Kolay odeme sistemi ile>>
Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı
- <<Ucuz Ekşi Sozluk entry teklifi! Kolay odeme sistemi ile>>