1. gun

boylesi kotu bir başlangıc beklemiyordum.

oha hortumumu bile kesmişler! meme diye¤ sut diye birşey varmış. nerden nasıl bulunur bu ya?

hayattan daha 1. gunden soğutacaklar beni.

2. gun

meme buldum ama bundan sut gelmiyor¤ emiyorum allah emiyorum¤ tık yok¤ sut başka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi¤ fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı¤ ne bağrıyosun acım ben! cok yalnızım be sozluk. hayır bişi değil icerdeyken de yalnızdım ama yediğim onumde yemediğim arkamdaydı en azından¤ bak yine aklıma geldi¤ hortumu bile kestiler yaa!

uykum geldi yine. zzzzz!

3. gun

memeyi sevdim¤ bu dunyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki varsınız.

4. gun

bugun bir suru olaylar oldu¤ gurultu yaptılar¤ başka biryerlere gittik galiba. memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor¤ sonra uyuyorum¤ uyanıyorum bir bakıyorum meme yok¤ neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa.

5. gun

bugun 15 kez kaka yaptım¤ rekorumu geliştirmeliyim. dikkat ettim de her yaptığımda temizliyorlar¤ bunu sevdim. dikkatimi ceken bir noktada şu ki¤ amma koca kafalıyım be arkadaş¤ ağır mı ağır tutamıyorum şerefsizim¤ pat o yana¤ pat bu yana¤ dikkat etseler bari de catlatmasak daha ilk gunden.

6. gun

avucuma ne verseler hemen tutuyorum¤ tik gibi birşey¤ maalesef farkettiler¤ herkes parmağını veriyor avucuma¤ mecburen tutuyorum¤ alemin maymunu oldum iyi mi?

bu arada ne cok uyuyorum ya arkadaş¤ atamadım şu yorgunluğu¤ daha cok sut iceyim en iyisi. hayır ictikce de yoruluyorum o da ayrı¤ nerde o eski gunler¤ hortumdan geliyordu ne guzel¤ şimdi em allah em¤ bak yine aklıma geldi¤ şerefsizler kesti hortumu yaa.

7. gun

bugun solaryuma girdim¤ sarılık mı ne ondanmış. yine uykum geldi.

8. gun

biraz daha iyi hissetim kendimi¤ daha cok sut iciyorum artık. kaka yapma işini de tam alt acma anına denk getiriyorum ki etraf pislensin¤ eziyet olsun. kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum galiba¤ anlamaya calışacağım bakalım.

9. gun

cok fena hıckırık tutuyor¤ gecsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim¤ neyse ki sut icince geciyor. bu sut her derde devaymış¤ bugun bunu gordum.

10. gun

sutten başka birşeyler verdiler¤ var ya¤ yeter artık be¤ tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey¤ hayret bişi ya¤ vitaminmiyiş neymiş.

11. gun

al işte¤ başladı yine bir arıza. sutten sonra cok feci karnım ağrıyor¤ boyle gaz gibi bişi¤ eğilip bukuluyorum¤ binbir şekile giriyorum cıkaracağım diye. sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gun

butun gun gazdan kıvrandım arkadaş ya¤ bela oldu başıma¤ yaygarayı bastım ben de. uyutmadım¤ diktim bunları da hazır asker. sonra bir saldım ki evlere şenlik¤ akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum

13. gun

uyuyorumm yaaa..

14. gun

anneme kırmızı renkli birşeyler iciriyorlar¤ o zaman sut daha bi randımanlı oluyor sanki¤ boyle tadı da hoşuma gidiyor¤

15. gun

topuktan kan alıp duruyorlar¤ metin olayım cok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş¤ hayır ondan sonra da hemen sut verince sakinliyorum¤ kızgınlığım geciyor¤ ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar¤ şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.

16. gun

şu memeleri cok sevdiğimi bir kez daha anladım¤ cok seviyorum onları¤ onlardan ayrılınca icimi bir huzursuzluk kaplıyor¤ en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. bugun benden biraz buyuk biri geldi yanıma¤ sevme amaclı olsa gerek bir gecirdi başım donuyo hala. sonradan oğrendim kuzenmiş¤ neyse yazdım kenara intikam alınacak.

17. gun

etrafı daha net secer oldum¤ ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf¤ memeyi kavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim¤ sallıyorum oyle¤ zevkli birşey. yuze ve gozlere dikkat etmem lazım ama¤ tırnaklar tehlikeli. diğer yandan annem bugun onları kesmeye calıştı ama huysuzluk ettim¤ etmeseydim daha iyi olacaktı galiba¤ bak cizdik tam gozun altını yine.

18. gun

elime torbalar taktılar¤ kafaya carpınca artık acıtmıyor¤ yara bere de yapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor¤ iyiliğimi duşunuyorlar. aslında hala cıktığım yeri ozluyorum¤ geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19. gun

nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$..

aferin gozume girdi $imdi bak!..

20. gun

tabii ya¤ annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.

ona da ilgi alaka gosterdim¤ bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına¤ meme vardır diye saldırdım ama vermedi. bir ara meme acıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim¤ meme yuzeyi bayağı bir farklı.