Merhabalar ;
Sizlere Sıfır ozgun yazılar girilmiş Networkumdan sizlere Tanıtım yazısı hizmeti Yayınlama Fırsatı sunuyorum fakat diğer konularımdan cok farklı olacak, İsteklerim peki neden diğerlerinden Farklı neler olacak sorusuna gelince, Bu isteklerim Hem calışmanın size verdiği %100 Sonuc hemde Benim Kendi sitelerim Korumak adına Link copluğune dondurmemek adına Herkese Faydalı olmaya calışmasını istiyorum ;
Sizden İstediklerim ;
* Bir Makaleyi En fazla 2 Web sitemde yayınlıyorum. ( Her siteye Farklı olması cok guzel olacaktır. )
* En az 200 Kelimeden oluşan makaleler istiyorum.
* Makalenin icinde bir adet Resim verebilirsiniz.
* Makalelerin icinde En fazla 2 Link cıkışı 1 Adet resimden veya logo'dan link cıkışı vereceğim.
* Makaleler %100 Ozgun olamak kaydıyla Yayınlayacağım ( Makaleler Kontrol edilecektir.Uygun olmayan makaleler kabul gormeyecek iş İade olacaktır. )
* Spinlenmiş Makale Coğaltılmış Makale Kesinlikle Kabul etmiyorum.
* İmla Kurallarına uygun Makaleler olmasına dikkat edin Lutfen.
* Makalelerinizi Bizde Ozenle ve Butun Kurallar Cercevesinde Yazabiliriz. ( Sizin Vermeniz sureci Hızlandırır. )
Not : Site Listesinin Hepsini Gondermiyorum. Calışma Yapılınca Rapor'da goreceksiniz, Bunun Sebebi sitelerin şikayet vs edilmesini Onlemek !!! ( Benimle daha once Calışan Muşterilerim Haric )
Şimdi paketimin ozelliklerini sunayım sizlere ;
* Siteler Gunceldir
* Sitelerin Alexa'sı 2 M Altındadır
* Siteler Farklı A & C Class İp'dedir.
* Sitelerin Katagorilerine Gelince ( Sağlık,Haber,Spor,Blog,Seo,Altın,Borsa,şarkı sozu,Yemek tarifi,İlahi,MP3 vs vs. ) Networkumuz 600 Web siteden oluşmaktadır.
* Domainler Keyword domainlerdir. Tek kelimeli domainlerdir. Drop ve yabancı domain yoktur.
* 120 Site icin'de 10 15 Tane PR li Sitelerim Mevcuttur. ( PR 1 2 3 4 5 6 )
* Sitelerin yaşı 1 Yıl ile 6 Yıl Arası değişmektedir. Daha Once Calışan Arkadaşlar Hatırlayacaklardır.
* Bu sitelerden İstenildiği taktirde Link satışı yapılacaktır. ( Max 7 Link cıkışı verilecek )
* Kurumsal Muşterilerimize Fatura Kesilir
* Sureklilik Arz Eden muşterilerimiz icin Sozleşme Yapılır ve Sabit bir ucret ile Calışılır.
* Sitelerimiz Kesinlikle Copluk olamayacaktır.
* 7/24 Kesintisiz Hizmet verilmektedir. Ofis , Gsm ,WhatsApp, Skype , Mail , Forum Uzerinden PM
* Raporlar En Gec 5 ile 10 İş Gunu icinde Teslim Edilecektir. ( Makaleleri siz Verirseniz 3 iş Gunu icinde TESLİM EDİLİR )
Makaleleriniz EN AZ 1 Yıl Kalacaktır. ( Zorunlu hale gelmiştir. Sitemiz faaliyette olduğu surece devam edecektir benimle calışan muşterilerim bilir. 2010'dan bu zaman'a kadar en ufak sıkıntı yaşamadım cok şukur. )
Dilerseniz Makalelerinizi Biz Yazalım Seo Uyumlu ve %100 Ozgun bir bicim'de ( Ofisimizde 1 Bayan ve 1 Erkek Tarafından yazılmaktadır )
* 100-150 Kelime : 2.00 TL
* 150-200 Kelime : 2.50 TL
* 200-250 Kelime : 3.00 TL
* 250-300 Kelime : 3.50 TL
Odeme Secenekleri
Garanti , Yapıkredi , İş Bankası , Enpara , Toplu Alımlarda Kredi kartına Taksit imkanı sunulur, ( Komisyon Alıcıya Aittir. %8 ile %10 Arası değişiyor. )
OFİS : 0212 461 75 87 | GSM : 0543 776 11 52
ESKİ KONULARIMIZDAN ORNEKLER ;
http://www.r10.net/sosyal-link-bors...im-yazisi-sadece-100-tl-a-amp-c-class-ip.html
http://www.r10.net/sosyal-link-borsa...ece-75-tl.html
Gokhan GOKMEN
Saygılarımla,
OFİS Adresimiz
Sitemiz : http://www.interaktifplus.com.tr/
Ofis Tel : 0212 461 75 87
Ofis Adres: Yıldıztepe Mah 38/4 Sok. No 13 Kat : 1 Bağcılar / İST
Satış 100 Web Sitesi A & C Class İP SADECE 200 TL ( Kaliteyi Sevenler %100 Verim İsteyenler )
Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı
- Satış 100 Web Sitesi A & C Class İP SADECE 200 TL ( Kaliteyi Sevenler %100 Verim İsteyenler )