Sitemiz :eticaretgunlugu.com
E-Ticaret sitenizin arama motorları tarafından daha hızlı indexlenmesi ve anahtar kelimelerinizde daha ust sıralara cıkabilmesi icin şirketinizi ve sitenizi detaylı olarak anlatan tanıtım ve inceleme yazılarınızı profesyonel yazarlarımız sizler icin kaleme alıyor.
E-Ticaret sitem boyle bir hizmete neden ihtiyac duysun?
1-Anahtar kelimeleriniz aracılığıyla Google da ust sıralara cıkmak,
Bilinmelidir ki ozellikle ulkemizde en cok kullanılan arama motoru Google ’dır. Google aramalarında ilk sayfa ve ust sıralarda yer alan şirketlerin daha gerilerde olan sitelere nazaran daha cok ziyaretci elde ettiği, daha populer olduğu ve bunlara paralel olarak daha iyi satış yaptığı duşunulurse bir e-ticaret sitesi olarak sizin de hedefiniz google da ust sıralara cıkmak olmalıdır.
2- Reklam giderlerini azaltmak,
Tanıtım yazıları icerisinde yer alan kalıcı bağlantılar aracılığıyla sitenize surekli olarak yeni ziyaretciler gelir. Tıklama başına reklam maliyetleri ile uğraşmak zorunda kalmadan marka bilinirliğinizi artırarak satış oranlarınızı yukseltirsiniz.
3- Blogların kitleleri etkileme gununden faydalanmak,
İnternet uzerinde yapılan araştırmalar gosteriyor ki referans yazılar online alışveriş alışkanlıkları uzerinde oldukca etkili. Cunku online kullanıcılar bir urunu almadan once ilgili urunu araştırdıkları kadar nereden alacakları konusunda da oldukca araştırmacı olabiliyor. Aradıkları bilgileri ise buyuk oranda blog sitelerden elde ederek bu bilgiler ışığında bir karara varıyor.
4-Marka bilinirliğini artırmak,
Markanız online mecrada tuketicilerin karşısına ne kadar cok cıkarsa bilinirliği ve populerliği de o derece artacaktır. Online kullanıcılar ile karşılaşmak icin blogları tercih etmeniz iyi bir tercih olacaktır.
Tanıtım ve inceleme yazıları tarafsız bir bakışla kaleme alınan yazılar olduğundan okuyucuyu itmez. İceriğinde reklam ibaresi gecmez. Sitenizde sunduğunuz fırsat ve avantajlardan olduğu gibi bahseder. Okuyucuyu doğru bilgilerle donatarak kendisi icin en uygun secimi yapmasına olanak tanır, onu yanıltmaz. Bu yonuyle hem okurların hem de şirketlerin karşılıklı yarar sağladığı faydalı icerik olarak sitemiz uzerinde kalıcı olarak yer alır.
eticaret sitelerinin tanıtım yazılarını yayınlıyoruz.
Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı
- eticaret sitelerinin tanıtım yazılarını yayınlıyoruz.