Tanıtım Yazısı Ve Banner Fiyatları;
Oncelikle onemli bir acıklama belirteyim. Uygunsuz ve aynı şekilde illegal ve uygun gormediğim tanıtım yazılarını yayınlamamaktayım. Tanıtım yazılarında siteye verilecek linklerin link cıkışı yapılan siteleri detaylı bir şekilde inceleme sonrasından uygunluğunu incelediğim ve bu uygunluktan gecen sitelerin tanıtım yazılarını yayınlayacaktır. aksi taktirde diğer sitelerin tanıtım yazıları ve reklam bannerleri yayınlanmayacaktır.
1 adet tanıtım yazısı 10tl olarak fiyatlandırılmıştır
5 Adet tanıtım yazısı 40tl olarak fiyatlandırılmıştır. (Toplu alınnan tanıtım yazıları bir anda yayına girmeyecektir. Belirli aralıklarla uc gunde bir olarak yayınlanacaktır.)
Tanıtım yazıları kullanıcılar tarafından ozgun olarak yazılması gereklidir bu yazıların ozgunluğunu analiz ettikten sonra onaylanacaktır.Herhangi bir ters durumda tanıtım yazısı yayınlanmayacaktır. Ayrıca oncelik olarak ucret verilecek sonrasında verilen tanıtım yazısı yayına girecektir. Bu yayınlanan tanıtım yazıları omur boyu sitede yayında kalacaktır. Bu konuda %100 garanti sağlamaktayım. Tanıtım yazılarında maximum 2 link cıkışı ve 1 one cıkarılmış gorsel bulundurulabilinir.
Reklam (Banner) Fiyatlandırması
Sitede 2 ozel raklam alanı vardır. Ayrıca ek olarak silder bolumunede banner koyulabilinir. Toplamda 3 adet raklam alanı bulunmaktadır.
1.Reklam Alanı (Header ust bolum son yazıların ustu Tum sayfalarda bu bolum dahildir.)
Bu reklam alanının boyutu 480×60 boyutlarında olması gereklidir.
Bu reklam alanını fiyatı;
1 Aylık : 30tl 2 Aylık : 55tl 3 Aylık : 75tl
2. Reklam Alanı (Konu ici one cıkarılmış gorsel altındadır.)
Bu reklam alanının boyutu 480×60 boyutlarında olması gereklidir.
1 Aylık : 25tl 2 Aylık : 45tl 3 Aylık : 65tl
3. Reklam Alanı (Silder Reklam Alanı)
Bu reklam alanının boyutu 250×250 boyutlarında olması gereklidir.
1 Aylık : 20tl 2 Aylık : 40tl 3 Aylık : 60tl
Son olarak sitenin 3.3.2015 Tarihli hit tablosu ve istatistik bilgileri;

Alexa İstatistik Llink
Bana ulaşmak icin blogumdaki iletişim sayfasından bana mail gonderebilirsiniz skype uzerinden iletişim icin [email protected] adresi uzerinden ekleyebilirsiniz. Ayrıca Sosyal hesaplardan blgumda bulunan ust bolumden benim facebook ve twitter profillerime de sosyal medya uzerinden de ulaşabilirsiniz.
Odeme Secenekleri : Ziraat Bankası , Enpara
Site Adresi :http://blog.ecancan.com/