mart 2004

bahar gelmiş neyime be gunluk.dısardan mırlamalar geliyo ben de dama oturmus bıyık burkuyorum hala.yazamicam daha fazla.once ayaklarımdan birini kırıp, sonra damdan atlamayı dusunuyorum.3 ayak ustune de dusemem heralde dimi?bi denicem.belki gorusemeyiz, iyi kal.muckrr.

"bu sabah yine cok kızdım hodigetriaya, sabahın yedisi olmuş o hala uyuyordu. yine sacını başını yolmaktan başka carem kalmamıştı cilek i de yardıma cağırdım. ben saclarını yolarken o da ayaklarını ısırdı. ve tabi ki sonunda zafer yine bizimdi. neyse allaha şukur karnımız doydu. "

16 ocak 2005, pazar.

sahibim butun gun nankor kediyi dinledi.ne demeye calısıyo anlamıyorum.butun gun o igrenc sarkıyı dinlemek zorunda kaldıgım gibi, bi de yuzume yuzume soyledi sarkıyı, cok gucendim.sonra sıkılıp sozluge girdim.otisabi, ''zerafetin timsali, true neutral hayvanlar'' demis bizim icin, pek gururlandım.bi degisiklik yapıp birazdan uyumayı dusunuyorum sobanın yanında.ehehe ne degisik dimi?optum gunluk, yaladım bi de patilerinden.

16 ocak 2005

sevgili gunluk

bugun cok mutsuzum. balkonda oynarken demirlerin yanında hareket eden dallar dikkatimi cekti. patilerken dengemi kaybedip aşağıya duştum. allaha şukur evim ikinci katta. korkup bir arabanın altına pıstım, sonra patchouli gelip beni aldı. nosferatu da gelip biyerime bişey olmuş mu diye kontrol etti. bişeyim yok zannediyolar ama arka bacaklarımın arasında kocaman bi yara var*...

16 ocak 2005
surekli uyuyarak sahibimi taciz ediyorum sanirim. ne zaman gozumu acsam karsimda onu bana acikli acikli bakarken buluyorum. gecen gun telefonda konusurken duydum, benim dunyanin en guzel uyuyan kedisi oldugumu soyluyordu.
ay daha az uyuyip ona derslerini calisirken destek olmaliyim gunluk. sen biliyor musun soyle uyku kacirici bi siler?
hmm kahve mi? o da ne?
bi deneriz.. bakalim..

3 mart 20xx
mart geldi, hoşgeldi be gunluk. bu ay pek az yazacağım ama giriş yapmak istiyorum. etraftan tozutmuş kedi sesleri geliyor. hepsini itinayla halledeceğimi soylemeye gerek yok zaten. sahibimin bacağına surtunmeye de gerek kalmadı artık. zaten annesi hep boluyordu zevkimi, ancuk karı. 1 yıldır bu anı bekliyorum be gunluk, sen anlarsın beni. neyse, ben ufak ufak başlayayım işlere biliyorsun bu kedilerin zamanı dolunca hırcınlaşıyorlar. hic uğraşamam
optum.

22 mart 20xx
ohşş. seneye bugun tekrar goruşuruz gunluk. sayfalarını duzduğum pıtırcık kedilerin listesini yaparak kullanmama kızmıyorsun ya? zaten yazılı sayfaların yapışmış sayfalardan daha iyi olacağını anlarsın sen. anladın sen onu, anladıın.
optuuam, oohş.

16.01.05

bizimki bu aralar iyice ihmal ediyo beni... almış onune koca koca kitaplar bakıp duruyo... gidiyorum oturuyorum kitabın ustune, iki seviyo kaldırıyo beni gene yerimden. kalan zamanda da bilgisayarın başında. ne anlıyo bilmem o aletten. gurultusu de felaket!
neyse ki mamam, suyum yerinde, sabahları ton balığı seanslarımı da atlamıyor, buna da şukur be gunluk... bi de tuvaletimi temizlese! kendi bilir, boka basıp yatağına giriyorum, umrunda değil pis hatunun!
bi de annemle telefonda konuşurken duydum, 2-3 gun sonra biz de onların yanına gidecekmişiz. gene yollarda canım cıkacak ooooff! kutuma tıkıcak beni bindiricek gene o gurultulu alete...kulaklarım da feci tıkanıo, kendi hababam ciğniyo sakızları ama bize soran yok! beni bıraksa ya burda, ev de bana kalsa ne guzel. sessiz sakin kafamı dinlerim biraz ama duşuncesiz işte!
umarım gittiğimiz yerde kalorifer vardır, yoksa fena bozuşucaz!

16 ocak pazar

bugun gene onume gelen yere isedim, oh cok da super yaptim valla sanat eseri gibi isiyorum saga sola. evde ki mallar da nasisa temizliyo. allah saniyolar beni galba ehe hehe. evde bi tane uzun sacli satanist tipli var aslinda ondan biraz tirsmiyo degilim ama neyse pek bi zarari yok gibi o da herkes gibi koridorda karsilastigimizda pek caktirmak istemese de duvara dogru yapisip yanimdan geciyo, cok komik salagin hali, hos hepsi oyle, meow..neyse bugun de evdeydim son 7 senedir gibi, neyse hirka ile mutluyuz disarida gozum yok ne de olsa..baydim sanirim gidip biraz bagriyim sunlara da stres atiyim denk gelirse 1 2 tane de tirmik atarim belese valla stres topu gibiler serefsizim..ustune de bisiiler atistirip uyuyim en iyisi..yarin eve misafir gelmesi ve bol tirmikli bir gun umuduyla iyi gece gunluk..sevgiler zeytin.

16 ocak pazar

sevgili gunluk,

guya bugun pazar...nerde eski pazarlar? eskiden şoyle kalabalık kalabalık sofra donatırdı bu dubliners. ama bir haller geldi gene. zaten beş gundur hapşırıp, oksurup duruyo, bişiy diil oğluma gececek, daha aşısını da yaptırmadı zaten. her şeyi benim duşunmem gerekiyor. illaki her şeyi hatırlatacağım. bugun gene saat on bire kadar yemeğimizi vermedi. bişiy diil, soyleyince de kızıyo...kırk saat surat yapıyor. allahtan bugun akay abimle ekinella ablam geldiler de biraz ilgi şefkat gordum yavrumla. tabii onların bu ilgisini karşılıksız bırakmadık. deli gibi şov yaptık, eşyaları yere atamaca nasıl oynanıyor gosterdik. hep gulduler. halbuki ne olurdu dubliners da oyle olaydı. perdeleri indirdik diye nasıl bağırdı gene. halbuki bahceye cıkmak istiyorum demek bu. kac yıl oldu hala aynı dili konuşamamamıza cok icerliyorum.
neticesinde bugun de bahceye cıkamadım, arapı goremedim.

16 ocak pazar

sevgili gunluk,

uyku tutmadı kalktım...
yarın evden kacmaya karar verdim. oğlanı şimdilik burda bırakıcam, sıcak, herşeyin serbest olduğu bir yuva bulduğumda gelir alırım.

yarın benim icin cok zor bir gun.. bana dua et...

iyi ki varsın gunluk...

17 ocak pazartesi
2005
rıfkı beylerin damı

donmak uzereyim. "evim" dediğim bu yerde uşuyorum ve hatta donuyorum işte dediğim gibi. belki bugun rıfkı balkon kapısını aralar da iceri sıvışabilirim. lÂkin pek umutlu olduğum soylenemez. bu adam miskinin teki. karısı da oyle. bırak ciğeri, barınacak bir sıcak yer bulamadım gun akşam oldu. ama işte neyse ki okuma yazma oğrendim. oğrendim de şu deftere yazıyorum. ben donduktan sonra bu defteri okuyan olursa, benden sonra gelen ırkım -belki- daha sıcak mekÂnlar bulabilir kendisine yaşamak icin... aaa... tekir değil mi o? pati sallıyor bak, evet! kahveye cağırıyor... goruşuruz hadi.