Internetteki sayfalarınıza emek harcıyorsunuz. Ama internette rakip cok, rekabet fazla. Arama motorlarında ilk sıralarda yer almak trafik cekmek acısından cok onemli. Ilk sıralarda yer almanın en onemli yolu, rakiplerinizden farklı olmak. İşte size sunduğumuz backlink paketlerimiz rakiplerinizden farklı olmanızı sağlayacak, sahaya en az 5-0 onde cıkmanızı sağlayacak.
Link paketlerimiz icerindeki linkler, web20 sitelerinden, imleme sitelerinden, rss sitelerinden, web20 profillerinden, forum profillerinden ve makale sitelerinden oluşmaktadır.
Guclendirilmiş link : Paket icerisindeki linklerin tamamı direk sitenize gelmek yerine, bu linklerin onemli bir kısmı rastgele bir yapıda sistem icinde birbirlerine gitmektedir. Ornek olarak 500 link oluşturulan paket-2 de sitenize giden direk site sayısı 50 ile 70 arasında geri kalan tum linkler bu linkleri ve birbirlerini desteklemektedir.
Paket-2 de uygulanan yapı grafiksel olarak şu şekildedir :
seo.notdefteri.gen.tr/wp-content/uploads/2010/07/Backlink-diagrami1-1024x530.jpg
Paket-2 calışması sonucunda oluşan linkler 3 ayrı gruptan oluşmakta;
1.grup: sitenize direk giden T1 linkleri
2.grup: T1 linklerine ve birbirlerine giden T2 linkleri,
3.grup: T1 linklerine giden yuksek kalite profil linkleri.
Eklenti paketinde uretilen linkler sadece, paket 2 de uretilen linklere gidiyor. Yani amac, paket 2 ile sağlanan linklerin cok daha fazla guclendirilmesi. Kısaca yapılan iş ve amac; yuksek miktardaki linkten elde edilecek gucun paket 2 de oluşturulan linkleri paravan olarak kullanarak ana sitenize zarar vermeden yuksek sayıdaki bu linklerin oluşturacağı gucun sitenize gonderilmesi.
Tum eklenti paketlerindeki linkler, forum profil linkleri ve blog yorumlarından oluşturuluyor. Yani buradaki linkler blog yorumu ve forum profil linklerinin karması. Iki farklı link kaynağı kullanılmasındaki neden link turunde ceşitlilik oluşturmak, hem link turleri farklı olacak hem de kullanılan platform sayısı ciddi anlamda fazla olacak.
Paket3, Paket4 ve Paket5, aşağıda detayını verdiğim calışmalardan birinin paket2 ile oluşturulan linklere uygulanması ile oluşmakta;
Paket-3 : ucreti 140 USD, Paket2 linklerine ek olarak uygulanacak toplam link sayısı 25,000. Bu linklerin dağılımı şu şekilde: T1 grubunda yer alan her linke ortalama 50 adet, (100 x 50 = 5,000), T2 grubunda yer alan her linke ortalama 50 adet (200 x 50 = 10,000) Profil link grubunda yer alan her linke ortalama 50 adet (200 x 50 = 10,000. Toplam ortalama link adedi 25,000
Paket-4 : ucreti 170 USD, Paket2 linklerine ek olarak uygulanacak toplam link sayısı 50,000. Bu linklerin dağılımı şu şekilde: T1 grubunda yer alan her linke ortalama 100 adet, (100 x 100 = 10,000), T2 grubunda yer alan her linke ortalama 100 adet (200 x 100 = 20,000) Profil link grubunda yer alan her linke ortalama 100 adet (200 x 100 = 20,000. Toplam ortalama link adedi 50,000
Paket-5 : ucreti 180 USD, Paket2 linklerine ek olarak uygulanacak toplam link sayısı 60,000. Bu linklerin dağılımı şu şekilde: T1 grubunda yer alan her linke ortalama 200 adet, (100 x 200 = 20,000), T2 grubunda yer alan her linke ortalama 200 adet (200 x 200 = 40,000). Toplam ortalama link adedi 60,000
Not: link başı verilen ortalama link rakamı paket2 de gelen kesin link rakamına gore farklılık gosterebilir. Ancak raporda teslim edilecek eklenti paketi icin toplam link rakamı burada verilen toplam link sayısından aşağı olmayacaktır.
Paketlerimiz
Paket-2 (toplam 500 civarı guclendirilmiş backlink icerir) : 70 USD
paket-3 (paket2+25,000 profil ve blog yorum linki) : 140 USD
paket-4 (paket2+50,000 profil ve blog yorum linki) : 170 USD
paket-5 (paket2+60,000 profil ve blog yorum linki) : 180 USD
Daha detaylı bilgi ve başka soru ve cevapları seo.notdefteri.gen.tr/seo-urunleri adresinde inceleyebilirsiniz.
İş teslim suresi
iş veren ozel istekte bulunmadığı surece, aşağıdaki surelerde rapor teslimi yapmaktayım.
Paket-2 : 4 gun
Paket-3 : 15 gun
Paket-4 : 15 gun
Paket-5 : 15 gun
Not: Paket3,4 ve 5 in icinde paket-2 bulunduğundan arzu edilirse, 4 gunun sonunda paket-2 ye ait rapor alınabilir, 15 gunun sonunda ise raporun geri kısmı istenebilir.
A****t icerikli siteler kabul edilmemektedir.
Diğer sorularınız icin bana PM gonderebilirsiniz.
Msn: kiper @ erle.com.tr
gtalk : burak.kiper @ gmail.com
Ekledi: Sıkca Sorulan Sorular
Siteme kac adet link alıyor alacağım?
Sitenize daha doğrusu sayfanıza (calışma siteye değil sayfaya yapılır, zira google sıralamalarda siteleri değil sayfaları değerlendirir) giden link sayısı altmış civarında olacak. Kesin bir sayı veremememin nedeni, linkleriniz icin yapılan sayfaların bazılarının zaman icerisinde site sahiplerince siliniyor olması. Ama ortalama olarak altmış civarında link diye duşunebilirsiniz. Ancak bu paket kapsamında aslında uretilen link sayısı yaklaşık olarak 500 civarında.
Bu kadar link az değil mi?
Yukarıdaki sorunun cevabında da belirttiğim gibi 60 civarı link ilk bakışta az gibi gorunebilir. Ancak size paket cercevesinde 500 civarında link uretiyoruz. Bu linklerin 60 civarında olan kısmı direk olarak sayfanıza giderken geri kalan linkler bu 60 link başta olmak uzere birbirlerine gidiyorlar.
Paketlerinizden alırsam, kelimemde birinci sıraya cıkarmıyım?
Bu sorunun kısa cevabı bilemem olacak. Verdiğimiz hizmet direk seo hizmeti değil. Bir kelimede birinci sıraya cıkarmak, tam kapsamlı seo calışması yapmayı gerektirir. Bunun icin işi verdiğiniz kişinin, sitenizin icerik duzeni ve onpageseo calışmasından, her turlu link calışmasına kadar senkronize bir şekilde ve surekli olarak sitenizle uğraşması gerekir. Bizim verdiğimiz hizmet ise bu tur bir calışmada kullanılacak araclardan sadece birisi. Bu aracı isterseniz bizzat site sahibi olarak siz kullanabilirsiniz veya seo calışmaları yapan biri iseniz, yaptığınız seo calışmalarında yapacağınız işin bir kısmını bize fason olarak yaptırmış olarak duşunebilirsiniz.
Verdiğimiz referansları incelerseniz, paketlerimizden yararlanan kişilerin cok kısa bir surede hissedilir sonuclar elde ettiklerini gorebilirsiniz. Eğer hala icinizde şuphe varsa en azından Ok isimli ikinci paketimizi en az bir kere olsun denemenizi şiddetle oneririm.
Şunu kesin olarak soyleyebiliriz. Bu paket gercekten işe yarıyor. Yukselemeye devam etmek icin amacınıza ulaşana kadar bu paketten gerektiği kadar almanız. Yani birden fazla uygulandığında aldığınız sonucun daha da etkili ve kalıcı olduğunu goreceksiniz.
İşin sonunda rapor alacakmıyım?
İş bitiminde size ait oluşturulan tum linkler başlıklar halinde listelenerek teslim edilecek.
Verdiğim siparişi ne kadar surede teslim edeceksiniz?
Normalde bir paketin tamamlanması yaklaşık 12 saat suruyor. Bu surenin yarıya yakını işinizde kullanılacak makalelerin hazırlanması, geri kalan kısmı sayfaların oluşturulması icin geciyor. O anki yuk durumuna gore verdiğiniz işi en erken 24 saat icinde teslim edeceğiz. Ancak işi verdiğinizde size teslim suresi olarak cok daha net bir bilgiyi o anki iş yukumuzu goz onune alarak vereceğiz.
Odemeyi ne zaman yapacağım?
Siparişinize odemeyi tamamladığınız an başlıyor olacağız. Yani odemeyi peşin olarak kabul ediyoruz.
Sizin hizmetinizin benzerini verenler var. Onların fiyatı daha uygun gorunuyor. Buradaki rakamlar acıkcası bana ucuk gorundu. Sizin yaptığınız hizmetin ne gibi bir farkı var?
Bu tur calışmalarda cok onemli olan iki şey var. Paketlerimiz ceşitli modullerden oluşuyor. Bu moduller arasında kurulan ilişki onemli parametrelerden birisi. Diğeride bu sistemde linker yazılan yazıların icine bırakılıyor. Bu yazıların her birinin diğerinden farklı olması lazım ve yazılanların okuyana bir anlam ifade eden kaliteli yazılar olması lazım. Bizim kullandığımız makaleler bu acıdan cok kuvvetli. Kullanılan her makale bir diğerinden farklı olmanın yanı sıra her birisi okuyana bir şeyler katan ve kelime butunluğu acısından da google 'un ilgisini ceken yazılardan oluşuyor. Kısaca calışmamızda kullanılan malzeme birinci kalite diye duşunebilirsiniz.
Yapılan link paketlerinde aldığım hizmetler tam olarak nedir?
Yaptığımız link paketleri ceşitli modullerden oluşmakta. Sayfanıza link verilen makaleler web20 dediğimiz social network sitelerinde yayınlanan makaleler icine yerleştiriliyor. Bu tur sitelere, wordpress, blogger, hubpages turu siteleri ornek verebiliriz. İkinci modulde, bu sayfalar social bookmark siteleri tarafından imlenmekte. Ucuncu modulde, birinci ve ikinci module ait sitelerin rss feedleri rss sitelerinde yayınlanmakta. Dorduncu modul makale sitelerinden oluşmakta. Beşinci modul, web20 sitelerinin profil sayfalarından oluşmakta. Son olarak forum profil linkleri ile diğer ara modullere link vererek guclendirme yapmaktayız. Uyguladığımız şemayı yukarıdaki grafikte inceleyebilirsiniz.
Proje Testine Katılanların Yorumları
Oncelik olarak seo konusunda uzun bir suredir (başka forum).net , seoteknikleri.com olmak uzere ceşitli tanınmış yerlerde hem seo danışmanlığı hemde acemi seocu arkadaşlara seo hakkında bilgiler veriyorum. Son zamanlarda (başka forum).net aracılığıyla tanıştığım delphi911 nickli arkadaşın bu işi gercekten ceşitli programlarla yaptığımı ve tecrubesi ile bircok referansı olduğu gozlerden kacmıyor. Arkadaşla goruştukten sonra elimdeki fazla seo işlerinde bana yardımcı olmasını istedim. Kullandığı programların ne olduğunu ve nasıl bir yol istediğini sormadan gecemedim herkezin bildiği gibi profil backlink konusunda xrumer denildiğinde akansuların durulduğu bir program ve bunun yanında senuke post atma programını profesyonel olarak kullanması gercekten benimde ilgimi cekmişti. Ama benim yapıma gore birkişinin oncelik olarak neler yapacağını gormeden inanmazdım ve arkadaşa cok zor kelimeler arasında olan web tasarım kelimesinde verdiğim xxx.com adlı siteye bu calışmayı ucretsiz yapmasını rica ettim ve sonuc ortada 62.sıralardaki sitem şuan 32.sıraya geldi ve kalıcılığı daha on planalara sokmak icin bu paketleri devamlı kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Delphi911 arkadaşa tum kalbimle refenrasımdır denemenizi tavsiye ederim.
[email protected]
(başka forum) nick : Volera
Seoteknikleri : Requiem
Genişletmek icin tıkla ...
yuh pes ve helal kelimeleri bir arada nasıl kullanılır bilmiyorum
xxxx kelimem ilk sayfa
yyy kelimem 38.sırada
(başka forum) nick : andyou
Turizm konusunda otellerle ilgili kelimemde, birinci sayfaya yerleştim. Iki kelimeden oluşan bu sozcuk rekabetin yuksek olduğu bir terim. Ilk bakışta bu kadar az bir link katkısı ile birinci sayfa beklemiyordum acıkcası ama verilen raporu inceledikten sonra guclendirilmiş link ne demek anlıyorsunuz. Google bu linklere tepkisiz kalamıyor. Diğer ilgimi ceken konuda her ne kadar paketi uygulayan arkadaş 10 gun icerisinde sonuc alırsın desede, işi bitirdiğinin ertesi gunu birinci sayfaya yerleştim ve hala birinci sayfadaki yerimi koruyorum.
Yapılan iş gercekten birinci kalite idi. Şoyleki, her bir makaleyi ozenle 500 kelime olarak hazırlanmış, bu makaleler cok guclu bir şekilde linklenmiş, makalelerin her biri birbirinden ozgun.
Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
(başka forum) nick : hakang
Referanslar
Guajira' Alıntı:
Evet Arkadaşlar,
28 Eylulde vermiştim 2. sitemin siparişini ve bugun yani 4 Ekim gunu yani 6 gun sonra.
Sitem 26. sıradan 10. sıraya ciddi bir bir sıcrama gercekleştirdi. Sıralamada yukseliş bekliyordum ciddi ciddi. Ancak 6. gunde ilk sayfaya cıkması gercekten inanılmaz. Tahmin ediyorum işlemlerin etkisi oturdukca ilk sayfada da sıralamada yukselmeye devam edecek. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yakında 3. sitem icin de iş yaptırmayı planlıyorum.
Binlerce coplinke 50 tl 100 tl verip avucumu yalamaktan bıktım diyorsanız, bir de bu hizmeti deneyin.
sitem İngilizce bir niche blog. Aylık 6K aratılan bir kelimede 981.000 site arasından ilk 10 a girdim (şimdilik
Ben daha ne diyeyim.
faruks' Alıntı:
vooov bu adam gercekten bi cılgın
marka212' Alıntı:
site 1.sayfa 8.inci sıradan 4 sıraya yukseldi tşk
sweet_boy57' Alıntı:
Gayet titiz, kaliteli ve isini bilerek calisan arkadasimiz. Birden fazla ticaretimiz oldu olmayada devam edecek. Paranizin karsiligini alacaginiza supheniz olmasin.
Guajira' Alıntı:
diye yazmışım 2 eylulde. bugun itibariyle sitem 5. sayfada. 43. sırada yani. ustelik fazla ilgilenemedim de iceriğiyle. Daha da iyi olacak inşallah. Teşekkurler Deplhi
43. sıra nedir ki diyenler icin belirteyim. Site daha 1.5 aylık ve calışmaya başladığımızda ilk 1000 de bile değildi
ingilizce bir niche sitesi ve calıştığımız kelime aylık 22K aratılan bir kelime.
Ersin' Alıntı:
18-07-2011 tarihinde calıştığımız kelimede sıralamada yokken calışmanın hemen ardından 2. sayfada yerini aldı. 18.08.2011 itibari ile 1. sayfa 2. sırada yerini almıştır. yapmış olduğu calışma sayesinde sitemiz iyi yerlere gelmiştir kendisi ile calışacak kişilere tavsiyem kesinlikle calışın
adapazarli' Alıntı:
Rekabeti yuksek 2 kelimede arkadaştan aldığım seo paketleri ile ilk sıradayım. Gerek erken rapor sunması olsun gerekse ilgisi ve samimiyeti icin arkadaşa cok teşekkur ediyorum.
HHHMMM' Alıntı:
Arkadaşla bir site icin anlaşılmıştı planlı olarak gunlere yayılarak yapıldı işlemler cok memnun kaldım hedef kelimemden şimdiye kadar hic hit gelmiyordu şimdi gunde 5-10 kişide olsa gelmeye başladı. Arama sonuclarında sitem daha ust sıralarda cıkmaya başladı. Verdiğim parayı yavaş yavaş geri almaya başladım bile
tekrar teşekkurler cok memnun kaldım aldığım hizmetten
seslishe' Alıntı:
Peket 2 icin calışma yaptırıldı. Sonuclar gayet guzel ellerine sağlık hocam (başka forum).net dışındada bir kardeşime tavsiye ettim sizi kolay gelsin.
HHHMMM' Alıntı:
Arkadaşdan bir iş yaptırmıştım ve raporu alınca konuya yazmıştım ama şuan sonucları tekrar kontrol edince cok şaşırdığım icin konuya tekrar yazmak istedim.
4 aylık siteme paket 2 calışmasını yaptırdım. Sonuclar şu şekilde ;
x kelimesinde neredeyse sıralamada yok iken şuan 54 !
y kelimesinde 37. sıradan 25. sıraya
z kelimesinde 24. sıradan 14. sıraya yukselti. Hit deseniz surekli bir artış icerisinde. Siteme yaptığım en iyi şey diyebilirim bu calışma icin
* kelimeri acık acık belirtmedim cunku siteme zarar vermek isteyen kişiler olabilir...
MaFia_iLLeGaL' Alıntı:
cok temiz iş yaptı arkadaş.ilgi ve alakasıda harika. işi teslim aldım teşekkurler.
beyaban' Alıntı:
link calışması yaptırdım. bugun raporu aldım. gayet saglam calısmıs arkadas. guzelde bir muhabbetimiz oldu. tavsiye ederim. gozunuz arkada kalmasın.
Halil_69' Alıntı:
bir adet calışma yaptırdım. detaylı bir iş yapmış arkadaşımız. bir kac hafta sonra etki etmesini bekliyorum.
Winproxy' Alıntı:
Calışma yapıldı raporu aldım. Cok başarılı bir arkadaş. Umarım devamı gelir tekrardan calışıcam.
SpyCracker' Alıntı:
calısmayı teslim aldım gercekten cok iyi bir iş cıkardı arkadaş kelimemde 5 sayfa birden ilerledim kendisine tşk ediyorum
greenpeace' Alıntı:
teşekkurler
"ilan ver" kelimesinde 9. sayfadan 2. sayfaya geldik.
Ersin' Alıntı:
4 gun once yaptırdığım paket-2 calışmasında kelimemde ilk yuzde bile yokken şimdi 2. sayfa 13. sıradayım. fiyata bakmadan kesinlikle calışmalısınız gercekten işe yarıyor.