Merhaba arkadaşlar
Akşam yemek yemeğe gittim. Geri dondum baktım internet gitmiş nedensiz yere. Bende dizustu bilgisayardan suruculeri indirdim tekrar kurdum sildim kurdum 10 tane filan bulabildiğim kadar surucu yukledim tabii ki karta uygun yukledim eski ve yeni surumlerini test ettim internet gelmedi hic bir turlu. Windows 8.1 pro 64 bit format attım. İnternet geldi 2 gun kullandım sorunsuz. Sonra yine aynı sorun oldu şu an internet gelmiyor. Gereken bilgileri yazacağım yardım bekliyorum.
ATHEROS AR8151 PCI-E GİGABİT ETHERNET CONTROLLER
Hata Bu aygıt başlatılamıyor KOD 10 Bu aygıt yok. Surucu kurulum durumda.
anakart: Gigabyte ga g41m combo rev 2.0
Donanım Kimlikleri : PCI/VEN_1969&DEV_1083&SUBSYS_E0001458&REV_C0
Buyuk ihtimal sizde bu konu altına surucu bağlantıları paylaşacaksınız. Ama unutmayın neredeyse butun vereceğiniz suruculeri denemişimdir. Bir kac denediğimi yazayım anakart sitesindekini denedim kendi atheros sitesinden denedim. Bir kac değişik siteden denedim. Donanım kimliği araştırıp oradak sitelerden denedim. İnternet bir turlu gelmedi. Bir seferinde kurulu gozuktu. Ama bu seferde ethernet kablosunun takılı olmadığını soyledi. Kablo takılıydı ve modemde de ethernet kablosu ışığı yanıyordu. Yardımlarınız bekliyorum.
Atheros Gigabit Etherney
Ağ Donanımı0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- Atheros Gigabit Etherney