*Sağa sola laf atan bir denyo , bisikletli cok guzel bir kız gorur. bu denyo laf atacak ya...
-bak teker donuyor.
-(kız durur ve) o cark sana girse sende donerdin!!!

*Konuşma ;hacettepe universitesinde CMYLMZ ile bir hacettepeli arasında gecmektedir :
cocuk: cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye soylentiler cıkıyor. size gore sizin karizmanız var mı? eğer varsa kac cm?
cem yılmaz: valla karizma insanın icinde hissettiği bir şeydir. sen icinde kac cm hissediyorsan benim de karizmam o kadar. *

*show tv'deki ateş hattı programında reha muhtar prens Charles'ın musluman olduğu yonundeki soylentileri eleştirmektedir. konuyu diyanet işleri başkanıyla tartışmaktadır:
-efenim prens charles'ın musluman olduğunu soyluyorlar. peki ama oyle bir adamdan musluman olur mu?
-olur tabi neden olmasın?
-ama efenim nasıl olur?
-reha bey siz musluman mısınız?
-tabi muslumanım efendim.
-siz namaz kılıyor musunuz?
-hayır.
-oruc tutuyor musunuz?
-hayır.
-icki iciyor musunuz?
-evet.
-e sizden nasıl musluman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar musluman olur.

*olay bir tatil beldesinde geciyor. asılmaya meyilli erkek guruh gozune mini şortlu bir hatunu keser ve yaklaşırlar . bu arada yurunmektedir.yaklaşılır yaklaşılır ve en asılgan herif:
-g.te bak g.te hey maaşallah
hatun arkasına doner ve cevabı yapıştırır.
-o g.t ağzına bir sıcar sifon da yetmez boğulur kalırsın.

*Lisenin kantincisi değişmiş yeni kantinci kimse tarafından sevilmemektedir. bir grup arkadaş kantin de oturmuşs sohbet ediyorlar kantincide yanlarına gelir bir kızla sohbete başlar kızın kantinci ile arası iyidir.
kız,
- o kopek cok tatlıydı yaaa benim de muhabbet kuşlarım var *
kantinci - hayvanları cok seviyorsun galiba
kızın arkadaşı - seninle nicin ilgileniyor sanıyordun

*zamanın birinde istanbul da pastahaneleri teftişe giden mudurun biri pasta ustasına sormuş:
-bu pastalara hangi yağ kullanıyorsunuz"? demiş. usta da "sana koyuyoruz efendim" demiş. mudur de demişki: "bende butun pastacılara soyleyim bundan sonra "sana koysunlar"...

*salak pizzacı kızın, telefonda belkide ilk aldığı pizza siparişi:
pizacı kız:buyrun efendim xxxxx pizza
arkadaş:3 tane parca pizza adres: xxxxxxxx
pizzacı kız:efendim 3 parca pizza gonderemiyoruz en az 5 parca olmalı
arkadaş: ee iyi o zaman sen o 3'u 5'e bol oyle gonder...

*Rahmetli barış manco fransada bir televizyon programına katılır. herşey gayet guzel giderken, sunucu klasik avrupalı edası ile "siz turkler barbarsınız" muhabbetine girer. bunun uzerine barış manco sunucuya uzerinde para olup olmadığını sorar. sunucu cebinden birkac banknot cıkartıp barış manco'ya uzatır:

b.manco: şimdi bu paranın uzerindeki kim?
sunucu: general bilmem ne, bilmem neredeki savaşta kahramanlık yapmıştır.
b.manco: peki bu?
s: teğmen bilmem ne, boyle etmiştir, şoyle etmiştir.

bunun uzerine barış manco cebinden birkac banknot cıkarır ve uzerindekileri teker teker anlatır:
b.manco: bu mevlana celaleddin rumi; unlu bir turk duşunurudur. bu halit refik karay; unlu bir turk edebiyatcısıdır. bu mustafa kemal ataturk, Turkiye Cumhuriyeti'nin kurucusudur.
sesizliğin uzerine sunucuya bakarak şoyle der:
-şimdi siz soyleyin, kim barbar?:turkiye:

*yer mku (hatay)veterinlik fakultesi.erkekler bir bayan oğrenciye şaka yapmak isterler.1. sınıftaki dandik lab derslerinden birinde tukuruk incelenecektir.hoca herkesten kendi tukuruğunu incelemesini ister.o sırada ara verilir derse.hoca gelince başlarız incelemeye der.kız da tukurur lam'ın uzerine ve dışarı cıkar.erkekler de lam'ı alırlar tukuruğun uzerine sperm koyarlar cok az miktarda.derken ders yeniden başlar.hoca eğer hareketli bice gorurseniz hastasınız demektir der oğrencilere.kız mikroskoba bakar ve heyecanla hocaya doğru bakar.yuksek sesle hocaaaaam ben galiba hastayıııımm bakın oynuyoooo...hoca gelir bakar ve kıza o bomba cevabı verir:
-kızım sen hasta değilsin sadece işin bittikten sonra ağzını calkalamamışsın.