- hayatıım ben geldiim :cicek:
* bi smileyle yırtabileceğini mi zannediyosun.. nerdesin bu saate kadar!
- hayatım iş guc biliyosun işte konu kilitle ,cift dikiş sil, troll user banla.. her zamanki şeyler..
* ben sanki boş oturuyorum.. butungun topiği temizleyene kadar canım cıktı, her gece getirdiğin arkadaşlarının pisliğini temizledim.. duplike mesajlarını sildim
- tamam canım anlıyorum seni ikimizde zor bir gun gecirmişiz ee ne yemek var!
* tek derdin bu dimi.. makarma yaptım!
- nee yine mi makarma
* eve başka bişey getirdiğin mi var pinch.gif yemekten sonra fotovizyona bakıcaktık beraber ona gore dun soz vermiştin..
- hayatım z-kupa başladı! futbol puanımı artırmam lazım tek eğlencem bu anlayışlı ol lutfen
* off yaa of
bu gibi orneklemeler coğaltılabilir.. her evlilikte olduğu gibi kıskanmalar ufak tefek tartışmlarda yaşanacaktır tabii ki..(levent kırca cık icimden )
- hoş geldin hayatıım
* hoşbulduuk
- eeeee..?
* neoldu?
- bi değişiklik farketmedin mi bende
* ne gibi..? imzanı mı değiştirdin..?
- yuh artık yani yuh mahsus mu yapıyosun be adam avatarımı deiştirdim gormuyomusun pinch.gif nasıl olmuş?
* valla ne biliym evli barklı bi kadına pek yakıştıramadım ben ne o ole memeler dışarda filan
- gotik bu sen ne anlarısın be..
* bilmiyorum valla +18 topiklerde dolaşıyomuşsun zaten duyumlarını alıyoruz benim başımı belayamı sokucaksın lan sen
kadın da erkeğini kıskanacaktır haliyle..
- nerdekaldın cabbuk cevap ver..!!!
* arkadaşlarla z-chat e takıldık biraz
- seksilolita18 kim cevap ver cabuk!!!
* yeni bi user hayatım niye sordun sweatingbullets.gif
- o resim albumunde ki yorumlar ne ole topiğinde seni bekleyen bi karın olduğunu unutuyomusun..?
* hayatım sandığın gibi değil acıklayabilirim
- yeter artık ben annemin bloğuna gidiyorum
* ama ama
ve dananın kuyruğunun koptuğu yere geliyoruz.. bir evliliği koskoca bi forumun ortasında yurutmek zor tabi ozel hayat diye bişey kalmaz ortada, meric erkan ahu tuğba ikilisi gibi dolaşırsını ortalıkta valla
- hayatıııım...
* buyur canımın ici..
- topiği kitledin mii..?
* evet aşşkım!! yaklaş bakalım şoyle kullanıcı başlığıma doğru sen ehem..
- bi ses geldi sanki kocacım sen de duydun mu?
* kedidir hanım kedi
Forumda izdivac
Geyik0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Forumda izdivac