baba kapıyı acamıyorum turk versiyonu

Ordan burdan topladım sizin icin ben cok guldum umarım sizde begenirsiniz

Osman sudan kafayı cıkarıp "BİRAZDAN OLUMDE BULUŞUCAZ ALİ KAPTAAN !" dese, adama inme iner heralde.

Baba, şu kapıyı acamıyorum.' diyip babasına kapıyı actıran kızdaki zeka hicbirimizde yok gencler.Dağılın.

Alexsandra (Hurrem) ve Caroline`den de anladigimiz uzere erkegin kalbine giden yol bozuk Turkce'den gecer.

Firdevs Yoreoğlu ve Peyker'den sonra Behlul de Muhteşem Yuzyıl'a katılsın. Kanuni'nin yeğeni olup Hurrem'i ayartsın.

Baharatlıkta 'nane' yazdığı halde 'şeker' varsa orası Turkiye'dir ¦

7 yaşından beri Turkce dersi gorup : ' Chooq Sefiore yhaa ' yazmak nasıl bir mallık?

Fatih urek araba galerisi acmış,bi adm glmiş btn arabaları almış.
Sormşlar ndn hpsini aldın?
Adam cvplamış= Toptn alnca ucuza geliyo

Daha anne karnındaki 6 aylık cocuğa feysbuk acan ve duvarına "Bekleyin geliyorum " yazan Turk insanı, canımsın.

Ayrılalım Artık Cok Rezil Bir Hayatın Var Diyen SevgiLinize ; Benim Hayatım Sensin Deyin ,Felc Gecirsin =))))

Dizi izlemek insanı ileri goruşlu yapıyor: "Olmez, olurse dizi biter bi kere".

Hαyαt fαcebook 'α benzemez αrkαndαn yorum yαpαrlαr bildirim gelmez.

Kac Bolumdur Sumbul'e 'Sumbuk' Diyen Hurrem'in Tek Seferde Şahadet Getirebilmesi Durumuna; 'Turk Dizisi' denir. Amin

Fukaraya evine hırsız girdi demişler; - Uzerine kilitleyin kapıyı aclıktan olsun demiş

Anne bugun otobuste biri duştu herkes guLdu ama ben guLmedim -Aferim kızım kim duştu? -BEN

кaLßiмin iςinDé 9.2 şiddéтinDé dépяém σLdu.. Séni dé кaγıtLaяa ''мaL'' кaγßı σLaяaк qéςтiм

Kaza mahallinde elinde cep telefonuyla koşturup '112'nin numarasi neydi?' diye bagıran vatandaşa,Kocaman bir ALKIŞ.

Bakkala diye cıkıp on yıl kaybolasım var ama muge anlının beni bulmasından korkuyorum.

Ayşe teyze tamam zamanında ne kadar aptal olduğnu solemiş olablrm. Ama cantanda taşıdğn camaşr suyundan karne gunu banada lazm♥

Demet Akalın 'Canta',Serdar Ortac ''Poşet''ten sonra Hande Yener'den 'Koli' isimli 1 şarkı bekliyoruz.Ve artık taşınabiliriz.

Eli kaşınır para gelecek, ayağı kaşınır yola gideceğim, kulağı kaşınır biri beni anıyor.. Ya bi git yıkan lan.

Ot Yemek Zayıflatsaydı, İnekler Manken Gibi Olurdu xD

Cadılar Bayramında " bayramın kutlu olsun. " diyip kaynanasının elini open adam. Bendensin .

- Ac mısın ? dedi. - Hayır dedim. Sen Sormıcak mısın? dedi. - Omrumu yedin doymadın mı ?? dedim. Sustu.

Gıcık olduğum halamın evine gittim, sumuğumu koltuklarına ve kapılarına surdum. Cok mutluyum. Saygılar ♥. DDDD

Kurban Kesemiyorsanız Sakın Uzulmeyin ! Bulent Ersoy Yazın 2222 ye Yollayın Ablanız Size Kuuuurrrrbaannn Olsun xD

ErzurumLu Dedeye SormuşLar,KureseL Isınma Hakkında Ne Duşunuyon.Dede Demişki;VaLLah Gardaş Sobanın Yerini Hec Bişey Tutmir xD

118 10, 118 18, 118 24, 118 33, 118 50, 118 80 ßu Ne Lann. 118 Yaz Gerisini Salla Kesin Tutar

Telefonda Duyduğum, O da Sana Selam Soyluyor Lafı,Dunyanın En Buyuk Yalanları Arasında İlk 10 a Rahatlıkla Girer. ))xD'

Baba oglundan su ister buyuk oglu yorgunum der,ortancası dersim var der, en kucuk oğlu : Kalk baba kalk bu şerefsizlerden hayır yok kendin ic banada bir bardak getir der ..

- Her Tesbih Ceken Kabadayı Olsaydı Bizim İmam En Kral Mafya Olurdu (;

2030'da cocuklar babalarına soracaklar; -Annemle nasıl tanıştınız baba? -Herşey bir durtmeyle başladı kızım.

Şampuanın bittiğini farkettiğinde icine az su koyup kopurtup kullanan bir insan, yoğurda su katarak ayranı bulmuş insandır.

Annee ben nası dunyaya geldimm?? - oğlum seni int. den download ettikk... xDé.