Bir zamanlar mandalinaları portakalın yavrusu sanardım. vay anasını.¦
Biscolata reklamını ilk babamın yanında seyrettim. " Sinek Kacıcak " uyarısıyla hayata geri dondum. ¦
Bir turist gelse ona once "how are you?" derim, o "fine thanks and you?" derse de "thanks sit down."... derim.biz boyle oğrendik.
Onun aşkı bana XL diye uzulcekdim , Tam o sırada annemin lafıyla sarsıldım 'Uzulme seneyede giyersin' .
Kucuk kuzenime masaL okuyordum. UyuyakaLmış.. Doverek uyandırdm.! Burda bişey okuyoruz dmi. ¦
Belki de emolarda 'emokrat ' yemini etmişlerdir. "Asla Turkce bir kelimeyi duzgun yazmayacağım. " falan?
Turk gencliğinin muzik hayatı, blok flutten muzik defterine damlayan salyayla başlar.
Tarkan işi biliyo ha; Ilk once yakalarsam muck muck, sonra gel hic acımıycak, sonra op op opp, işi bitincede adımı kalbine yaz beni unutma.¦
Seveni arıyorum diyen Soner Sarıkabadayıya sesleniyorum hani aramadıgın yer kalmamıştı..
Annemin bulaşıktan sonra tabakları dizerken yarattığı mimarı yapı adeta bir bubi tuzağı, bir tabağı cekiyorsun hepsi devriliyor.
Guzellik uykusundan uyandım. diye şirinlik yapan kıza , ‘ Olmamış bir daha yat ‘ dedim. Mutluyum.
Arabaların arkasına ‘Evleniyoruz, mutluyuz’ yerine -Dur bakalım bi b*k yiyoruz ama hayırlısı- yazsalar daha samimi olur bence..
Hicbir ayrılık, kaloriferli odadan buz gibi tuvalete gitmek icin ayrılmak kadar koymaz adama.
Kopya verdiği kişinin kendisinden daha yuksek puan aldığını goren adamın yaşadığı dramı hicbir yeşilcam filminde goremezsiniz.
Bir Kadının En Zayıf Noktası Ne Gozyaşları, Ne Bir Cikolata , Ne De Unutamadığı Aşkı. Karşı Koyamadığı Tek Şey %70 indirim
Turk gencliği evrim teorisini doğruladı. Ne yapıyorsun , n'apıyorsun , n'apıyon , nabı10 , naban !
Un kurabiyesi reklamndaki uzaya giderken yanına kurabiye alan Astronotlara sesleniyorumm ; Benm klavyemi aln 3 gun size yeter.
Benim adm "xDe" . sen ksaca bana ; x de ¦
Yazın bulduğumda sevineyim diye şortumun cebine 10 TL koydum gunlerdir başka bir şey duşunemiyorum, aklım parada kaldı
Ben magazin habercisi olsam "seviyeli bi ilişki yaşıyoruz" diyen unluye "kac level?" diye sorarım mesela.
Ezelin izleyicisine uzuluyorum.Hani boyle fragman gecerken ustte "Tekrarı yok!" yazıyor ya,cok buyuk baskı var uzerlerinde.
Zıplayarak fotoğraf cektiren kız, o kafaya gelmek icin ne iciyorsa aynısından istiyorum.. ¦
"Trenden korkarmısın" dedi."Trenden korksam senin gibi okuzu sevmezdim.." dedim.Pişman değilim.¦
İsim-şehir oynarken N harfine Nil Timsahı yazan ve kabul ettiren o camur veledi Avrupa Birliği muzakerelerine gonder anında birlikteyiz.
Apartmana Girdiğinde Burnuna Gelen Mis Gibi Kızartma Kokusunun, Sizin Evden gelmediğini Fark Etmektir Mutsuzluk.
Keşke surekli elim kaymasa da cumlenin sonuna 'c' yerine nokta koyabilsemc
Komşu komşunun kulune muhtactır tamam da, tum komşuların wireless'ine şifre koymasna ne diyelim.Terbiyesizler ya.