Merhabalar,

Sahtekar TTNET'in rezilliklerinden kurtulmak icin eziyetle gecen zorunlu 1 senenin sonunda koşarak Uydunet/Kablonet'e gectim, Kablonetten hız olarak cok cok memnunum.

Ama RezilSahtekar TTNET en duşuk modeli bile Muhteşem olan Airties Modem verirken Muhteşem Uydunet en yuksek modeli bile RezilSahtekar olan NetMaster Modem veriyor.

Kepazeliği dillere, forumlara, beddualara destan NETMASTER CBW-383Z4 modemin KABLOSUZ ozelliği var demek imkansız. Bir tost makinesi koysanız şans eseri havaya veri dağıtma ihtimali NetMaster'dan daha fazladır. Netmaster bir anne gibi goruyor kendini, sizin uzağa gitmenizi istemiyor. Netmaster'ı gozunuzle goruyorsanız oradan cekebilir, ama modemi cıplak gozle gormuyorsanız o zaman ondan cekmesini beklememelisiniz. Bunu bize zorla ittirenlerin ocaklarına ateşler salsın, kal vas flam !

Neyse, ttnet'ten yadigar wifi hayvan gibi ceken Airties Air 5650 modemim var. Gercekten okuz gibi ceken muhteşem bir modem idi. Duydumki iki modemi ethernet kablosu ile birbirini bağlayıp gucu arttırabiliyormuşsunuz (yada buna benzer birşey)
Aradım taradım fakat Airties 5650 ile nasıl yapılır bulamadım.

Netmaster Cable modemi Airties 5650 ye bağlayıp adam gibi kablosuz kullanmamı anlatabilecke bir babayiğit var mıdır ?

Teşekkurler, sevgiler