Site : https://www.isyerlerim.com
Sitenin tum ziyaretci istatistikleri sitede reklam sayfasındadır.
15.07.2015 tarihinden beri yayında olan bir proje. SEO ve Tanıtım'ı bircok forumdan ucretli hizmetler satın alınarak ve tarafımdan sabırla ve titizlikle yapılmıştır.
Site ozellikle sektorel kitlesi nedeniyle, kazanca cok uygundur. İlgilenildiğinde, aylık geliri 600 TL'nin uzerine cıkmaktadır. Ki; şuan tek başıma ve sabit bir işte calışmama rağmen, tatmin edici geliri vardır benim icin. Tanıtım yazıları, 4 farklı tip uyelikten isteğe gore satış geliri, reklam alanları kirası geliri, e-bulten gonderim sistemi, kiralık sayfa geliri vs... Her koldan gelir elde etmeye uygun bir sistemdir.
Domain, hem kaliteli hemde SEO analizlerinde guclu bir domaindir. 1,5 senelik bir site olmasına rağmen, gunluk 1800-2200 arası hit almaktadır. Kendi kategorisinde, oldukca iyi bir yerdedir.
Siteyle beraber, e-bulten gonderim sistemi ve ekstra işlemlerin yapıldığı windows vps ve uzerindeki lisanslı programlarda devredilecektir.
Tamamen ekibe uygun bir projedir.
Tum site detayları , site uzerinde verilmiştir. İlgili sayfaları inceleyebilirsiniz.
Kredi kartıyla tahsilat yapabilirsiniz, GoShopier tarafından kabul edilmiştir.
Kiralanacak reklam alanları boldur ve tamamı admin panel uzerinden yonetilmektedir.
Site gercekten kalitelidir. İlgilenen arkadaşlar merak ettikleri herşeyi sorabilirler.
Otorite Firma Rehberi - Tum Sistemi İle Beraber Satılık
Site Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Otorite Firma Rehberi - Tum Sistemi İle Beraber Satılık