Merhaba arkadaşlar,

Uzun sure 2.4GHz ve 5GHz'te oyun oynadıktan sonra artık kablo cekmeye karar verdim. Ping sorununu başka turlu cozemeyeceğim onu anladım

İnternet hızım şu an 35Mbps fakat ileriye donuk bir kablo alacağım icin 100 hatta 1Gbps kullanacak şekilde secimimi yapacağım. Bana 25 metrelik lazım.

CAT 7'yi konnektor uyumsuzluğu yuzunden eledim. Geriye CAT 6 ve CAT 6A kaldı.

Sorum şu şekilde: CAT 6A kendinden yalıtımlı geliyor ve CAT 6'nın sadece bazı modellerinde yalıtım var. Okuduğum ve araştırdığım kadarı ile yalıtım ancak kablonun gectiği yerlerde florasan lamba ya da elektromanyetik alan yaratan herhangi bir alet varsa duşunulmesi gereken bir detay. Benim kablo cekeceğim yolda bu şekilde bir alet yok. Yine de CAT6a al der misiniz? Yalıtımın bu koruma ozelliği dışında başka bir artısı var mı? İnternet hızını sabit tutmak gib vs yoksa CAT6a gereksiz bana gore.

Bu urun hakkında neler duşunuyorsunuz? Galiba UTP tipi bir kablo. Ugreen forumda oldukca tutuluyor o yuzden gozume carptı. UTP almak bana bir şey kaybettirir mi?

Ugreen Cat6 Ethernet Kablosu 25 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen Cat6 Ethernet Kablosu 25 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr

İyi Sosyaller...