Yiğit ozgur karikaturleri yiğit ozgur yeni cizim karikaturlere konumuzdan ulaşabilirsiniz. Değerli arkadaşlarım oncelikle sizlere Yiğit Ozgur hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

Sevgili Yiğit Ozgur'un tam adı Mehmet Yiğit Ozgur ve 1977 yılında İstanbul'da dunyaya gelmiş, daha sonra bu kardeşimiz Ankara Hacettepe Universitesi Grafik bolumunu bitirerek cizimlerini geliştirmek ve daha iyi cizim yapabilmek adına şehri İstanbul'a yerleşmi. Leman ve L-Manyak dergilerinde calışmış ise de bu dergilerde calışırkene kendisini cok fazla gosterip tanıtamamış ve ifade de edememiş. Daha sonra Allah ya yuru kulum deyince Penguen dergisine kapağı atmış ve kendine ozgu uzun konuşturma balonları ile onbinlerce geniş kitleye hitap etmeye başlamış ve yıldızı parlayarak herkesi yakmaya başlamış.

Yiğit Ozgur kardeşimiz 2007 yılında aralarında Ersin Karabulut ve Memo Tembelcizerin de bulunduğu grubunu yanına alarak basmış istifayı ve Uykusuz isimli yeni mizah dergisini şıkır şıkır kurmuşlar. Bu derginin de malum durumu ortada super yani Şimdi bu kardeşimize ait olan bazı karikaturleri sizlere şeyettiriyorum. Sizlerde şeyettirirsiniz artık

MEHMET YİĞİT OZGUR KARİKATURLERİNDEN SECMELER

Haa olaki Yiğit Ozgur kardeşimize ait olduğu varsayılan ve google resim bolumu kullanılarak elde edilen bu resimlerden birisi ya da bir kacı, başka bi arkadaşa aittir affedin. Affeeedin dedim uleeeen