Yaklaşık 10 gun once 2 adet WD 3TB Purple HDD aldım. Zalman H1 kasamın yanında gelen 3 sata ve 3 guc kaynağına giden portatif kablo ile bağladım. Bu portatif kablo sacak şeklinde. Yani aynı kablo dizilimi uzerinde 3 sata ve 3 HDD icin guc kaynağına giden soket yerleşik, 3in1 uygulaması gibi birşey. Sorun şu ki, disklerden birine 30-40 GB'lik veri iceren dosya kopyalamak istediğimde PC once kitleniyor, daha sonra HDD kendini kapatıyor, aygıt yoneticisinde gozukmesine rağmen bilgisayarım klasorunde gozukmuyor. Yeniden başlatınca HDD bilgisayarım klasorunde tekrar gorunuyor, icerisinden başka bir diske kopyalama yapabiliyorum ancak HDD'ye dışardan bir dosya kopyalamak istediğimde tekrar aynı şeyi yapıyor, yeniden başlatınca geri geliyor. HD Tune yazılımı ile diskleri kontrol ettim, bad sector veya başka herhangi bir sorun yok. Sorun nerede olabilir, ne yapabilirim? Sistemi acık şekilde aşağıda yazdım.
- Msi Z97 Gaming 5 Anakart
- Intel i5 4690K CPU (Overclock yapmadım.)
- Corsair H100i Cpu Soğutucu
- Samsung 840 Evo 250 GB SSD
- Msi GTX980 Ti SeaHawk GPU
- Gskill RipjawsX 16 GB (4x4) 1600Mhz Ram
- Samsung 750 GB 2.5" HDD
- 2 Adet WD Purple 3TB HDD
- Seasonix SEA-X750 PSU
- Zalman H1 Full Tower Kasa
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
@recep Baltaş
WD 3TB Purple HDD dosya kopyalarken kendini kapatıyor, yeniden başlatınca geri geliyor
SSD, Flash Disk ve Sabit Diskler0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- SSD, Flash Disk ve Sabit Diskler
- WD 3TB Purple HDD dosya kopyalarken kendini kapatıyor, yeniden başlatınca geri geliyor