Makale Paketleri bir el emeği, goz nuru, kurumsal makale satış, sipariş ve paylaşım sitesidir.
www.makalepaketleri.com
Artık tum siparişleriniz icin sitemizi de kullanabilirsiniz.
En kısa zamanda hazır paketler eklenecektir.
Web Yazarlığı Dersler
Affiliate Yazarlığı
Anahtar Kelime Calışması
Email Pazarlama
İcerik Pazarlama
İniş Sayfaları
İnternet Pazarlama
SEO Yazarlığı
Makale Paketleri Urunler
www.makalepaketleri.com/magaza/
Sosyal Medyada Makale Paketleri
Makale Paketleri Twitter Hesabı
https://twitter.com/MakalePaketleri/
Makale Paketleri Facebook Sayfası
https://www.facebook.com/MakalePaketleri/
Makale Paketleri Google+ Profili
https://plus.google.com/u/0/115522760935286705548/posts
Makale Paketleri Pinterest Board
http://pinterest.com/MakalePaketleri/
iletişim
[email protected]
MSN
[email protected]
İş Alım Durumu: Acık

Biz kimiz?
Biz yazmaya Âşık ODTU, Ankara Hukuk ve Bilkent Siyaset Bilimleri mezunu uc kardeşiz. Ben Biyoteknoloji doktorası yapıyorum ve İngilizce bircok makalem yayınlandı. Bilkent mezunu kardeşim bir bankada calışıyor ve belediyecilik uzerine yuksek lisans yapıyor. Avukat kardeşimle birlikte ucumuzun ilgi alanlarının toplamı cok geniş ve oldukca renkli bir yelpaze oluşturduğundan Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, teknik veya guncel her konuda rahatlıkla yazabiliyoruz.
Prensiplerimiz
Eğer sizi dinleyen, anlayan ve ihtiyacınıza cevap veren, zamanında kontrollerini yapıp işi teslim eden, anlaşma şartlarına sadık kalan bir ekip arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşi teklif edin, anlaşalım. İş takibi yapmanıza gerek yok, biz işimizin takipcisiyiz. Şimdiye kadar hic olmadı ama herhangi bir olumsuzluk, iş paketi ile alakalı bir memnuniyetsizlik olması halinde, geri odeme, o ana kadar yapılan işin ucretsiz kullanım hakları vb. tum istekleriniz kabul edilecektir.
Verilen hizmetler
Turkce:
Makale yazılır. Site, urun tanıtım yazısı hazırlanır.
İngilizce:
Makale yazılır. Ceviri yapılır. (Oncelikli işimiz makale yazımıdır, buyuk iş paketlerini almıyoruz.) Kısa ceviri, Yazışma vb. istekleriniz icin Ceviri istekleri bolumunu kullanınız, elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calışalım.
Farklı formattaki iş teklifleri icin lutfen iletişime gecin. %100 orijinal eserler SEO uyumlu formattadır. Laf olması icin verilmiş bir soz değildir, her yonuyle profesyonel iş teslimi yapıyoruz.
Sağlanan hizmetler:
Blog post, Backlink makalesi, Reklam metni, Tanıtım yazıları, Urun incelemeleri, Guncel haberler, Makale dizin yazısı, Teknik makaleler, Niche makale yazım, Kurumsal araştırma yazıları

Sipariş vermek icin tıklayın
Değerler İngilizce yazım icin $ olup, Ceviri kelime başı 0.01$'dır. Surekli muşterilerimiz icin Skype ve MSN desteği ile surekli cozum sağlıyoruz.
Odeme ve iş teslimi
Odemeler, iş teslimatında, siz onayladıktan ve yaptığımız işten memnun kalmanızdan sonra alınır.
Yazılarımızı nasıl hazırlıyoruz
Her iş icin ayrı emek, zaman harcıyoruz. Eserlerimizi, "En iyi nasıl yaparız?" duşuncesi ile hazırlıyoruz. Sizin icin, birkac kelimeyle kolayca dile getirdiğiniz, işi verdiğiniz anda bitiveren bir istek, bizim acımızdan, hummalı bir calışma surecinin cekilen tetiğidir. Reklamda olduğu gibi, siz bozuk parayı sisteme atıyorsunuz ve sadece onun, hazırlandıktan sonra onunuze geldiğini goruyorsunuz. Bunun arka planında, o işin cok zaman ve emek isteyen araştırmalarından, o kutu kolanın hazırlanışı ve sunum oncesi son işlemlerinden oluşan yorucu bir surec vardır. Bu calışmalar kadar onemli bir husus da, tum bunların soz verilen kısıtlı surede yapılması zaruretidir. Yapılan işler icin, alınan ucret kesinlikle harcanan emeğin, girilen zahmetin karşılığı değildir; buna emin olabilirsiniz!
Teslim formatları
.doc, .docx, .odt, .pdf
İletişim
Konuya yorum yazınız. MSN, Skype veya E-mail isteyiniz.
makale hakkında herşey icin makalepaketleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Referanslar:
Farklı platformlarda satış yapmaktayız. Referanslar icin PM atabilirsiniz.
Memnun edemediğimiz tek bir muşterimiz bulunmamaktadır.

seohocasi' Alıntı:
Duzenli makale yazımı icin anlaşılmıştır. ilk teslim alınan makaleler tam anlamıyla 10 numara.
oldukca profesyonel ve işin uzmanı bir arkadaştır.
Makale yazdırmak isteyen herkese tavsiye ederim.
Genişletmek icin tıkla ...
ucaktek' Alıntı:
6 adet makale teslim aldım... Bu sitede kalemine guvenebileceğim birkac yazardan birisi kendisi...
En kısa zamanda yeni siparişler verilecek...
Teşekkurler..
obscure' Alıntı:
prensip gereği alım satım işlemlerim icin konu altı yorum yapmam ancak bu arkadaş hakkında bir yorum yapmamak da ayıp olur. gerek donanımı, gerek turkce'ye hakimiyeti, gerek iş ciddiyeti bakımından forumdaki en kaliteli uyelerden biri kendisi. 50'den fazla makale icin calıştık ve bir aksilik cıkmazsa calışmaya da devam edeceğiz.
foryou' Alıntı:
Uzun soluklu bir calışma icin anlaştık ilk makaleleri zamanında teslim etti. Makaleler hakkındaki yorumumu burada da paylaşayım dedim. Gercekten işin ehli ve iş ahlakı olarak mukemmel bir bir arkadaş. Benim calışması bittikten sonra herkese tavsiye ederim
foryou' Alıntı:
Surkeli calıştığım, konuya hakimiyeti, calışma sistemi ve iş ahlakı konusunda şimdiye kadar calıştığım en iyi arkadaş.
Sinanak' Alıntı:
tertemiz ve mukemmel bir iş cıkarmışsın cok teşekkurler devamlı calışacağız inşallah.
The Hawk' Alıntı:
Arkadasa 5 adet makale, tanitim yazisi yazdirildi. Cok kaliteli is cikardi. Aldigi parayi sonuna kadar hakediyor. Isini saglam ve profesyonelce yapan biri. Herkese tavsiye ederim..
eterno' Alıntı:
Soz verildiği zamanda teslimat gercekleştirildi , 4x4'luk ilgili bir arkadaş tavsiye ederim. Tekrar calışmak dileğiyle ustad
amacdizayn' Alıntı:
Bugun daha once verdiğim makaleyi teslim aldım. Acıkcası araştırma yaparken bilgi almak icin telefonla kurumu arayan yazar ilk defa goruyorum.
Bazı duzeltme isteklerim oldu onları da makul bir şekilde hızlıca halletti diyebilirim. Yine ek olarak yazıyı html formatında gerekli yerleri kalın,italik,başlık olarak belirlenmiş olarak hazırlanmış olması ise yayınlarken buyuk kolaylık oldu. Ucret konusunda benim hatamdan kaynaklı bir sorun olmasına rağmen gereken indirimi yapıp anlayış gostermesi de ayrıca hoşuma gitti.
Onemli ve kurumsal sayfalarınız icin HQ ozelliğinde yazı yazdırmanızı buradan tavsiye ederim. Forumda beğendiğim 3. iyi yazar.
KafkaSEO' Alıntı:
Salı gunu dedik Pazar gecesi teslim edildi, 100 dedik 150 kelimelerden oluştu. Emek ile yapılan her iş guzel de tabir-i caizse bu tadından yenmedi.
KafkaSEO' Alıntı:
Arkadaş istenilen reklam metnini yazdı, şu anda da Turkiye'nin onde gelen haber sitelerinde yayımlanmakta. Tek başına ajans gibi
LONRA' Alıntı:
Ingilizce makale yazdirildi ve cok kaliteli bir sekilde teslim alindi.
Ingilizce makale yazdirmak isteyenler icin kusursuz bir hizmet diyebilirim. Parasini fazlasi ile hak ettigine inandigim nadide zat-i muhterem.
Tekrar tesekkurler
Saygi ve sevgiler
bizimportal' Alıntı:
Gonul rahatlığı ile calışabilirsiniz. Kaliteli iş isteyen kacırmamalı
NetBlogi' Alıntı:
Verdiğim yazıyı 5 dakikada cevirdi, teslim etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
kafilem' Alıntı:
eline sağlık guzel iş cıkarttı, işi dediği zamanda teslim etti..
yemekyapye' Alıntı:
iş alındı gayet memnun kalındı, yeni iş icin anlaşıldı
mccoy' Alıntı:
işi zamanından once teslim etti gozunuz kapalı calışabilirsiniz
kalpSiS' Alıntı:
Makaleler alındı, super calışma tekrar calışacağız.
serhat023' Alıntı:
arkadaş guzel iş cıkartıyor tavsiye ederim
asdomain' Alıntı:
10 adet makale yazdırılmıştır guzel bir iş cıktı ortaya teşekkurler..
kacar82' Alıntı:
makale alınmıştır. teşekkurler.
StRuCTUrE' Alıntı:
Sorunsuz hizmet icin teşekkurler.
WebKing26' Alıntı:
Tanıtım yazısı yazdırdım.
Hemen teslim etti.Teşekkurler...
kacar82' Alıntı:
5 makale alınmıştır. teşekkurler.
mechulsun' Alıntı:
Cevimi hızlı yaptı, Kaliteli ceviri yapabilen bi arkadaş tavsiye ediyorum.
Determinant' Alıntı:
Caballus ile surekli olarak calışmaktayız. Harika bir kalemi var. Makale yazdıracak arkadaşlara tavsiye edebilirim.
_TopraK_' Alıntı:
İngilizce Makale Yazdırdım, İşinde başarılı bir arkadaş
kozmopolis' Alıntı:
işler teslim alındı, mukemmel sonuc yeni siparişler verildi
Joker_' Alıntı:
Tum işleri bugun teslim etti. Yazdığı yazılar kişiliği ve yardımseverliği gibi mukemmel
Hayırlı işler.
SagopaKajmeRap' Alıntı:
Ceviri işi tamamlanmıştır,emeğinize sağlık
realmerciless' Alıntı:
Bende makale yazdırdım arkadaşa, gercekten işini kaliteli yapan biri. Cok teşekkur ediyorum kendisine, daha devamlı calışacağız inşallah