Merhabalar;
Upper-intermediate seviye İngilizce ile yazdırmak istediğiniz makaleleri yazmaya, metin cevirilerinizi yapmaya ve rewrite & paraphrase ihtiyaclarınızı gidermeye talibim.
Yabancı dil bir makalede onemli olan 4 husus vardır;
• Ozgunluk
• SEO Uyumu
• Gramer hatası, anlatım bozukluğu olmaması, yani kullanıcı odaklı olması
• Bilgi vermesi
Benden alacağınız makaleler, uzerinde calıştığınız anahtar kelimede ust sıralarda cıkacak, bounce rate duşurerek sitede kalma suresini arttıracak, bilgi icerdiği ve kullanıcı odağına sadık kaldığı icin sitenizi kullanıcının tekrardan ziyaret etmek isteyeceği siteler arasına sokacak, istenilen kategorinin yuksek cpc'ye sahip keywordleri ile yazılacağı icin tbm yukseltmeye sebep olacaktır.
Makaleleri tamamen SEO uyumlu ve semantik şekilde yazıyorum. Her makalede birkac alt başlık kullanıyor, başlıkları akışa uygun kullanıyor, anahtar kelimeleri oncelikli olarak ilk paragraflara olmak uzere makale icine profesyonel olarak serpiştiriyorum.
Makalelerde istenildiği kadar gorsel kullanıyorum.
Fazla teknik bilgi gerektiren makaleleri, derin sağlık terimleri iceren makaleleri, akademik makaleleri, tez metinlerini genellikle yazmıyorum. (Yazdırmak istediğiniz konuya ilişkin konu başlıklarını veya keywordleri gonderirseniz yazabilip yazamayacağımı soyleyebilirim.)
Oncelikle Turkceden İngilizceye olmak uzere makale ceviri işlemi de yapıyorum.
Almanca icerik ihtiyaclarıyla da editor arkadaşım ilgileniyor.
İngilizce icerik, Almanca icerik, Turkce icerik, Turkceden İngilizceye ceviri, Turkceden Almancaya ceviri, İngilizceden Turkceye ceviri, İngilizceden Almancaya ceviri, Almancadan Turkceye ceviri ve Almancadan İngilizceye ceviri hizmeti veriyoruz.
Gunde 3000 kelimeye kadar yazabiliyorum. Ongoremediğim bir durum olmadığı surece 3 iş gunu icinde teslim ediyorum. (Ongoremediğim durumdan kastım siparişi aldıktan sonra acil ve elzem olan ve makale yazmamı engelleyecek beklenmedik olayla karşılaşmak.)
Makaleler kendi yazımım olacağından tamamen ozgun olacaktır, buna rağmen yine de birkac ozgunluk kontrolunden gecirmeden size teslim etmem. Mumkun değil ama herhangi bir şekilde şupheniz olursa makaleyi kullanmamanız şartıyla ucret iadesini sağlarım.
Yabancı Dil Makale Ucreti: 100 Kelime 11,50 TL Ceviri Makale Ucreti: 100 Kelime 11,50 TL & Kelime Başı Rewriting & Paraphrase Ucreti: 100 Kelime 11,50 TL Turkce İcerik Ucreti: 100 Kelime 7,75 TL
Odeme yontemleri: Enpara, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, Denizbank, Papara. Editorluk icin de ulaşabilirsiniz.
Ayrıca bircok kategoride onlarca hazır makale, portfolyomda mevcut. Bu kategorilerden bazıları:
Aviation & Space Architecture & Bulding Art & Graphic & Culture Animals Economic-Business-Policy Car & Motorcycle & Transport Computer Digital & Electronic & Technology Family & Kids Fashion Films & TV Fishing & Hunting Fitness Food & Cooking & Drinks Photo & Video For Women For Men Games Garden & Farming Health Hobbies & Leisure Interior & Design & Homes Knitting & Sewing Military & Arms Music News & Weekly Science Sports Craft & Hademade Travel & Country Other & Lifestyle Bana PM ile,
email protected mail adresinden,
email protected (live: bonarous) Skype ,
+44 7479 271801 , WhatsApp ,
@Bonarous Telegram ,
Bonarous#0616 Discord ,
kanallarından ulaşabilirsiniz.
Herkese iyi calışmalar.

❥İngilizce - Almanca | SEO Uyumlu, Ozgun ve Akıcı Onlarca Kategoride Yuzlerce Makale