Oncelikle bazı noktalara değinmek istiyorum; Turkce makalelerde imla hatam sıfıra yakındır ve her konuda,istediğiniz uzunlukta yazabilirim.İngilizce makalelere gelecek olursak,B2 Upper Intermediate duzeyinde ingilizce bilgim mevcut zaten 2014 Nisan ayında ABD'de universite'ye başlıyorum yani ingilizce makale yazma konusunda deneyimim mevcut,ayriyetten hem ufak meblalar kazanırken hemde seviyem gelişecek.Bunları da bir dipnot olarak duşelim istedim.
İngilizce makale yazdırmanızın sitenize olumlu katkı sağlayacağı konusuna kalıbımı basarım.Google herzaman farklı ulkelerden "doğal" ziyaretci kitleri olan siteleri sever ve on planda tutar.Bu yuzden ingilizce makale yazdırmanızı tavsiye ederim.

Turkce Makale Fiyat Tablosu
100 Kelime 1,25TL
200 Kelime 2TL
300 Kelime 3TL
400 Kelime 3,75TL
500 Kelime 4,5TL
+500 Kelime icin ayriyetten fiyat belirleyeceğiz

İngilizce Makale Fiyat Tablosu
100 Kelime 3TL
200 Kelime 4TL
300 Kelime 4,75TL
400 Kelime 5,50TL
500 Kelime 6TL
+500 Kelime icin ayriyetten fiyat belirleyeceğiz
Odeme Koşulları
Odeme yontemi olarak TurkcellTL ve PayPal kabul etmekteyim.Eğer herhangi bir paketi almaya karar verdiyseniz OM'den iletişime gecebilirsiniz.
NOT1:İngilizce makalelerin teslim suresi uzunluğuna ve yazılan konuya gore değişkenlik gostermektedir.Turkce makaleler -OM'den mesaj okunduktan,iş alındıktan- 3 saat sonra teslim edilir.
NOT2:Melek bile olsanız once ucret,sonra makale prensibi ile calışmaktayım.