Turkce Oğretmenliği bolumu mezunuyum. Yaklaşık 15 yıldır yazı yazmayla haşır neşirim. Ceşitli dergi, yerel gazete ve sitelerde ozellikle edebi nitelik taşıyan yazılarım yayınlandı. Fakat bloglar icin makale yazma işinde yeniyim. Yazdığım yazıları sadece kalem oynatmak icin değil, insanlara bilgi vermek ve duygu-duşunce paylaşımı gercekleştirmek icin yazıyorum.
Ozellikle mesleğimden dolayı her gun yazı yazmak icin vakit bulamayabiliyorum, biraz da mesleki hassasiyet ve eğilim gereği edebi yeteneğimi de ortaya koyabileceğim site sahipleriyle birlikte calışmak istiyorum. Yine de bilgim dahilinde coğu alanda ozellikle iml kurallarını gozeterek, anlatım bozukluklarından olabildiğince arınmış yazılar yazabileceğimi duşunuyorum.
4 makalelik bir paket oluşturdum:
1.Teknolojinin Kumanda Koltuğunda Oyun Olursa… (409 kelime)
2.Eğitim Teknolojisinin Eğitimin Kalitesine Etkisi (430 kelime)
3.Onlive Teknolojisi İle Eski Bilgisayarlarda Yeni Oyunları Oynayabilmek (421 kelime)
4.Sosyallik de Asosyallik de Teknolojiden Gecer (406 kelime)
İlk uc makale teknoloji, oyun, eğitim ağırlıklı.
Dorduncu makale ise teknolojinin insan yaşamı uzerindeki etkilerini biraz edebi biraz da istihza icerir bir bicimde ele alıyor.
Bu alanda her ne kadar yeni olsam da yazma konusunda oldukca deneyimli olduğumu duşunduğum icin bu dort makalelik paketi 15 liradan satmayı duşunuyorum.(Ziraat Bankası, Turkiye Finans, Ptt yoluyla odeme yapabilirsiniz.) Ciddi alıcı olan arkadaşlara yazdığım makaleleri alıp da beğenmezlerse ucretin yarısını iade edeceğim.
Not: Yukarıda da belirttiğim uzere edebi nitelikli yazılara yer veren site sahibi arkadaşların bloglarında ya da sitelerinde uzun sureli yazarlık yapmak isterim.
Bu Alanda Yeni,Ama Yazma Konusunda Tecrubeli Bir Kalemden İlkMakaleler
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Bu Alanda Yeni,Ama Yazma Konusunda Tecrubeli Bir Kalemden İlkMakaleler