Merhaba, forumda cok yeniyim ve eğer konuyu yanlış yere actıysam şimdiden ozur dilerim.
Soruma gelirsek, ben bilgisayardan cizim yapmak istiyorum ve benim gucum grafik tablet almaya yetmiyor. Detayları biliyorsunuz ekonomi falan.
Elimde 4-5 adet ekranı sağlam kullanılmayan telefon, 1 tane kullanılmayan bilgisayar faresi ve uzerinde Touchpad'i olan bir bilgisayarım var. Hedefim de şu şekilde:
Bilgisayar uzerinde bulunan Touchpad'in kontrolunu bir uygulama yardımı ile ozelleştirebilmek ve dokunmatik ve fiziksel tuşları iptal edip sadece elimde bulunan ucuz dokunmatik kalem ile (tukenmez kalem arkasında bulunan uc) kontrol ederken ayarlarını kontrol ettiğim programda da klavye uzerinde bir tuşu Touchpad'in sol tuşu olarak atamak ve bu sayede o tuşa basarak cizmeye başlamak. bu sırada da kalemle imleci hareket ettirdikten sonra parmağımı tuşun uzerinden cekip cizgiyi sonlandırmak. Ancak mumkun değilse elimdeki telefonlardan birini feda ederek ekranını bir grafik tablete cevirmek istiyorum. belirli devrelerle falan birleştirerek.
Laptop uzerindeki Touchpad'i cizim tableti olarak kullanmak
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Laptop uzerindeki Touchpad'i cizim tableti olarak kullanmak