Neden Blog Aracı ’na Reklam Vermelisiniz?

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak icin reklamları bu blogda olabildiğince sınırlı tutuyorum. Tum reklam birimleri manuel olarak yerleştirilir, boylece reklam engelleyicileri tarafından filtrelenmez.
Banner reklamları icin sizden gelen reklamı siteme uygun bulduğumda, Google AdSense ’i (veya benzer goruntulu reklam ağlarındaki reklamları) gostermiyorum. Ancak, sponsorluk yoluyla sınırlı metin ve goruntulu reklamcılığa acığım – eğer kitlemle ilgili olduğunu hissedersem.
Toplam trafiğin %93 ’u arama motorlarından. Toplam trafiğin %33 ’si Turkiye, İstanbul ’dan Kullanıcıların %65 ’i blogu mobilden ziyaret ediyor. Mobil kullanıcıların %25 ’i iOS cihazı kullanıyor. Blog İstatistikleri:
Alexa Sıralama: 4.000 TR Gelen Bağlantılar: 47 Tekil Ziyaretci: Ayda 100.000+ Geri Donuşler: 150.000+ Sayfa Goruntuleme Sayısı: 300.000+ (Aylık) Yaş: 1 Yıl, 9 Ay Reklam Secenekleri Nelerdir?
Banner (Aylık) – 100 TL Tanıtım Yazısı – 150 TL (Google 1. sayfa garantisi) Backlink (Kalıcı) – 75 TL Sponsorlu İnceleme – 75 TL (Google 1. sayfa garantisi) Goruntulu Reklamlar – Min. 100 TL (BGBM 1.5 TL) Yayın İci Reklamlar – 150 TL İletişim icin forumdan yada sitenin iletişim kısmından ulaşabilirsiniz, ayrıca mail adresim [email protected]