Kampanya İcerikleri ;

Wordpress Tabanlı Kurumsal Oyun Portalı Paywant Odeme Sistemi Entegresi(E-Pin, Elmas, VIP Satışları) 3 Adet Tarayıcı Oyunu Bunlar; 1 Adet Strateji 2 Adet MMORPG (1 Adet İngilizce Global Surum) Tamamen Tum Oyunlarda Kontrol Etmek İcin Tasarlanmış Yonetim Paneli Api Sistemiyle Calışan E-Pin Sistemi Eklenebilecek Reklam Alanları(İsteyenler İcin Google Reklam Kısımları) Tum Oyunlar İcin Mini Client(İndirip Oynamalı Surum) Desteği Tum Oyunlar İcin Surekli ve Ucretsiz Destek Portal Sayfası Uzerinden Tum Oyunların Odeme Sistemleri Birbirine Bağlanabilir Yapıdadır Sosyal Medya ya da İcerik Tanıtımlarında Kullanılabilecek Hediye Kupon Sistemi Sosyal Medya Sayfalarınız ve Tasarımları Bizden ! Forum Sistemi Tamamen Bizden Destek Sistemi Tamamen Bizden Landing Page ile Oyuncularınıza Farkı Yaşatın ! Tum Oyunlarda VIP Sistemi Mevcuttur Tum Oyunlarda Oyuncuları Satın Almaya Teşvik Edici Unsurlar Bulunmaktadır Oyuncular Kendileri Doğrudan Urun Satın Almak İsteyecekler Ustelik Kurumsal Tanıtım Videonuz da Bizden Hediye !!! COK DAHA FAZLASI SİZLERİ BEKLİYOR!

Herkese merhabalar, iyi forumlar bu gun sizlere geliştirmiş olduğumuz yeni sistemi tanıtmak istiyorum doğrudan konuya gecelim

Sistem Hakkında ;
Sistem wordpress tabanlıdır Basit ve kolay yonetilebilir Google Play Oyunlarınızı, AppStore Oyunlarınızı, PC Oyunlarınızın Yonlendirmelerini Yapabilirsiniz Kurumsal Oyun Platformu Sistemindedir Mevcut Gecerli Surum : 1.2 Kayıt Olabilme Haber, Duyuru ve Rehber Kısımlarına Ekleme, Cıkarma, Duzenleme Yapabilme Mobil Surum Desteği Portal Anasayfa Gosterimi

Haberler, Duyurular, Rehber Modulleri

Kayıt Formu

Bu kısım tamamen opsiyoneldir kendim oyunlarımı da bu platforum uzerinden sattığım icin ekledim dileyen istediği formata rahatlıkla cevirebilir farklı paketler satabilir.

Yeni bir oyun eklerken tum bağlantıları cok rahat bir şekilde yonetebileceğiniz yonetim alanı

Ek Yonlendirmeler
(Oyun Dalı, Oyun Resmi Anasayfası, Sosyal Medya Sayfası, Hediye Kuponu(E-Pin İşlem Sayfası), Satın Alma Sayfası, Google Play Store, AppStore ve PC Surum Yonlendirme Butonları

Surum 1.3 İle Gelecek Ozellikler;
Giriş Yap sayfa tasarımı temaya ozgu olacaktır Ortak satın alım sayfası > (Artık oyunlara ayrı ayrı satın alımlar değil senkronize işlemler menusu eşliğinde tek ortak odeme apisi ile satın alımlar gercekleştirilecek) Portal hesabı ile Oyun hesabı senkronizasyonu > (Portala kayıt olduğunuzda oyuna kayıt olmanız gerekmeyecek doğrudan portal kaydınızla oyunuda oynayabileceksiniz.) Facebook, Google, Twitter ile giriş sistemleri OneSignal Bildirim Sistemleri Arkadaşlar olabildiğince sade ve anlaşılır bir şekilde anlatmaya calıştım umarım umduğumu yapmışımdır. Sistemin tekil fiyatı aşağıda yer almaktadır, her hangi bir tarayıcı oyunumuzu satın alan muşterilerimize portal tamamiyle tum guncellemeleriyle birlikte ucretsiz olarak sağlanacaktır. Farklı işler icin portalı kullanacak arkadaşlar aşağıda ki fiyat ele alınarak satış yapılacaktır. Tekil olarak oyun satın almadan alan arkadaşlar tum guncellemelerden faydalanma hakkına sahiptirler.

Sadece Sistemi Satın Almak İsteyenler İcin Fiyat : 299 TL

OYUNLARIMIZIN TANITIM KONULARI AŞAĞIDA Kİ LİNKTE MEVCUTTUR

DEMO ADRES İCİN LUTFEN UZERİME TIKLAYIN

İletişim Bilgilerim ;
WhatsApp Doğrudan Mesaj İcin Tıklayınız.
Aramalar İcin : +90 (535) 284 1483