Demo adresi: alıcılara gonderebilirim.
İstenen minimum fiyat: Sadece 1 kişiye ait olacaksa 1000 ytl Diger turlu 500 ytl
Kategori, yazılımın iceriği nedir: Haber portalı
Lisans bilgileri: Lisansı bana ait
Lisans sonlanma zamanı: yok
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok

1-) Sitede 3 Adet panel bulunuyor. Bunlar Edtor Paneli, Koşe Yazarı Paneli vede Admin paneli.
2-) tasarımı istenirse değiştirebilirim. Mevcut tasarım ustunden verilir. Eğer siz bana tasarımı verirseniz be size entegre edebilirim ucret gerekmez.
3-) Siteyi isteyenlere SEO uyumlu olarak yapabilirim buna ucret gerekmez.Siteyi Gozden gecirdim herhangi bir acık bulamadım. Bazı kişilere test ettirdim.
4-) Script şu anda kimsede yoktur.

Admin Paneli:

1- Panelden Sitede olan butun ayarlar gercekleşe biliyor.
2- Editor/Koşe yazarı ekleme/duzenlene/silinebilme gibi ozellikler gercekleşiyor.
3- Sitede Bulunan Reklamları Admin paneli sayesinde Değiştirli biliyor. Ana sayfada 10 adet Reklam alanı bulunuyor.
4- Toplam 14 katagoriden oluşan site her katagori icin ayrı ayrı reklam yazılabiliyor. ( ornegin spor katagorisindeki reklamlar ayrı magazin katagorisinde bulunan reklamlar ayrı bunları admin panelinden ayarlayabiliyorsunuz)
5- Sitenin Başlık ve meta taglarını ayarlayabilirsiniz.
6- Ana sayfanın sol ve sag kenarlarında bulunan Koşe yazarlarına ait yerleri admin secebiliyor.
7- Anket Ayarlarını yapabiliyorsunuz.
8- Sag yan sutunda bulunan linkler kısmına link ekleye biliyorsunuz.
9- Haber ekleyebiliyorsunuz.
10- Sitede bulunan tum haberleri gorebiliyorsunuz bunları editleme veya silme yetkisine sahipsiniz.
**- Her editor icin yetki verebilirsiniz. Yani a editori sadece spor katagorisine haber yazabilir b editoru ise spor magazin guncel katagorilerine yazabilirler.

Editor Paneli:

1- Panelde haber ekleme/duzenleme/silme işlemlerini yapabilir.
2- Haber ekleme yaparken Adminin vermiş oldugu yetki sahibindeki katagorilere haber ekleyebiliyor.
3- Bu haberler Ana Sayfada ve Hangi katagoriye eklemiş ise ordan okunabiliyor.
4- Panelde Editorler kendi bilgilerini guncelleye biliyor.

Koşe Yazarı Paneli:

1- Bu panelde koşe yazarları haber ekleme/duzenleme/silme işlemlerini yapabilir.
2- Yazmış Oldugu Haberler Ana sayfada vede Editorlerin kendi sayfasında okunabiliyor.
3- Panelde Koşe yazarı kendi bilgilerini guncelleye biliyor.

UYELER:

Siteye kayıt olan uyelere haftalık email gonderiliyor. Uyeler kayıt esnasında secilen katagorilerden mail gondermektedir.

not: istenilirse ekstra şeyler ilave edilebilir.