Site Adresi : Er*tik Resim Bulunmakta. Pm isteyiniz lutfen.
Site icin istenen fiyat:6500 TL, Azda olsa pazarlık payı vardır.
Sitenin aylık getirisi: Sitenin kendine ait reklam alanlarından 700, 800 lira kazanmakta. Pop, Splash reklam hic almadım alırsanız aylık 2 sinden minimum 400 - 600 lira civarı daha kazanabilirsiniz.
Sitenin acılış tarihi: 2008 Yaklaşık 2 yıllık site.
Kategori, sitenin iceriği nedir: Film izleme sitesi
Gunluk hit sayısı,: Ciddi hosting sıkıntıları yaşıyorum gun icinde ve hitin yoğunluklu olduğu saatlerde (21:00 dan sonra) kesintiler yaşıyorum. Hit 25 30k civarı. Kesintisiz bir sunucuda durum değişir.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Yaşında PR: 3
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tum icerik
Hosting dahil midir: Değildir, taşıyana kadar barındırabilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur.
Yaklaşık 2 yıl oncesinden beri acıktır. Siteye cok emek verdim ve hic bir zaman ticari gozle bakmadım. Kendi kendini idare edecek şekilde kazandım daha fazlasını umursamadım. Sitedeki butun filmler el ile tek tek eklenmiştir. Kesinlikle bot vs. kullanılmadı. Siteyi film izleme sitesi olan bir cok kişi bilir. Alanında oldukca kaliteli bir sitedir. Site hakkında bircok kişiden olumlu şeyler duydum. Film, Film izle, Sinema, Bedava Film izle, Online Film izle vs.. gibi bir cok kelimede 1. sayfada ilk 5 icerisindedir.
Tek banlı olduğu sponsor adsensedir. Film izleme siteleri icerisinde banlı olmayan site cok azdır zaten. Ama bu durumu Google 301 yonlendirmesiyle aşabilir yeni bir domainde adsense kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben Adsense kullanırken adsense hakkında hic birşey bilmediğim halde gunde 20 - 25 dolar para kazanıyordu. 301 yonlendirmesiyle başka bir domaine taşıyıp adsense kullanmak isterseniz, bu işte iyi olan kişilerden destek alıp adsense kazancınızıda artırabilirsiniz. Ayrıca siteyi fragmana cevirip kullanma imkanınızda var cunku bulunduğu sıralamalar buna cok musait.
An itibariyle sitenin bulunduğu sıralamalarda seo hizmeti almış olsanız aşağı yukarı benim istediğim rakamı isteyeceklerdir ve yapacağı seo işleminin gercekleşip gercekleşmeyeceği muammadır ve zaman konusuda oldukca uzun olacaktır. Bu duruma eminim konuyu okuyan herkes benimle birlikte hemfikirdir.
Bunlara ek olarak siteyi alan kişi bu sitenin yardımıyla daha fazla domainini buyutebilirler. Sıralaması iyi olan herkes siteyle değişim yapmak isteyecektir.
Siteyi satma sebebim ise borcum var odemem gerekiyor. Hic duşunmemiştim satacağımı ve yukarıda bahsettiklerimi yapacak kadar vaktim bulunmamakta.
Ben ankaradayım herhangi bir arkadaşla anlaşırsak site satışını eldende gercekleştirebiliriz. Alacak kişiye ayrıca bir kac onerim olacak bunlar benim site uzerindeki duşuncelerimdi..
Lutfen satış baltalayıcı mesajlarda bulunmayın. Sizin kafanızdaki fiyatlarıda oğrenmek isterim komik rakamlar olmadıkca.
Film, Film izle, Sinema Gibi Buyuk Kelimelerde 1. Sayafada Satılık Kaliteli Site
Site Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Film, Film izle, Sinema Gibi Buyuk Kelimelerde 1. Sayafada Satılık Kaliteli Site