+2 Domain Mp3 İndirme Forumu Satılık
Site Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- +2 Domain Mp3 İndirme Forumu Satılık
-
21-11-2022, 20:08:08Selamun Aleykum Arkadaşlar. Acil Sıkışık Olduğumdan Dolayı Mp3 İndirme Forumumu Satıyorum.Sitenin Yanında Sonra Lazım Olabilecek Yine Bir Mp3 Domaininde Veriyorum.Cunku 2011 De Bu Forumun Kullanıcılar İcin Değeri Kalmıyacakdır.Ama Bu ve Diğer Tum Mp3 İndirme Domainlerinden Guzel Tam Bir Metatag Olan Mp3indir.us adresınıde yanında veriyorum.Site Yeni Acılmıs Olmasına Ragmen Googlede Mp3 indir kelimesinde 4. sıradadır 2010mp3indir.com pr1dir,mp3indir.us adreside hic kullanılmamısdır. Site Mp3 indirme forumu kelimesinde 1.sayfada mp3 indir kelimesinde 4. sayfadadır hergun yukselmekdedir.Backlınk İŞleriyle Ugrasırsanız 1.sayfaya cıkması icten değildir... Site adresi : 2010mp3indir.com / mp3indir.us Site icin istenen fiyat: (2 Mp3 Domaini Dahil)150 Lira Sitenin acılış tarihi: 2010 Kategori, sitenin iceriği nedir: mp3 indirme forumu Gunluk hit sayısı, kaynak link: 100 civarı Domainin yaşı ve Pagerank değeri: - Pagerank 1 Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: komple satılık Hosting dahil midir:evet dahil Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Odeme İş Bankası / Ptt İle Alınacakdır... Sitede Cok Az Konu Mevcuttur.Eğer Post Kasılırsa İyi Yerlere Gelecekdir. iletişim: [email protected]