Oyunu buyuk hevesle kodladım.Her turlu detayı duşunuldu.Vds sunucu ve domain aldım.Gercekten kolay olacak zannediyordum.Oyunu idare etmek kodlamasından zor.
Oğrenciyim ve 17 yaşındayım.17 yaşında bu benim icin buyuk bir sorumluluk.Bu işin altından kalkamayacağım.
Oyunu daha 10-15 gun once actım.Herşey hazır ve kurulu.Oyun icin mybb tabanlı forumda kurdum.Gerekli konular,kategoriler acıldı.Oyunda ise hicbir problem yoktur.Her turlu şeyle ben ilgilenmeye calışırım.
Emeğinimin boşa gitmemesi icin ucuz bir fiyata satmayı duşunuyorum.Bu işte bilgisi olan arkadaşlar,kendisi kodlamış gibi başlayıp benim yarım bıraktığımı devam ettirebilir.Eğer bilgisi varsa inanın 1-3 ay arası ciddi paralar kazanabilir.

Ya zaten bu konuda bilgi olan bir kişi web tabanlı oyunların doğru şekilde geliştirildiğinde, doğru şekilde reklamı yapıldığında nasıl koşeyi doneceğini biliyor.

Dediğim gibi satma sebebim bu işin altından kalkamayacağımdır.Oğrenci olduğum icin sorunlar cıkıyor.

Oyun benim bir eserim sayılır. Gercekten bu işi seven birine satmak istiyorum siteyi.

Vds sunucuyu aylık oduyorum.Sonraki odeme tarihi ayın 26'sında.(15 gun kaldı)
Domainin ise 3 ayı var.

Site Adı: Pm ile isteyiniz.
Site icin istenen fiyat:200 TL(Zor durumlarda pazarlık yapılabilir.)
Sitenin aylık getirisi:Şuanlık yok, herhangi bir satış yapmadım.
Sitenin iceriği:Web tabanlı rol yapma, karakter geliştirme oyunu, php ile kodlanmıştır.
Sitenin hiti (gunluk - aylık):Yeni acıldığı ve reklam yapmayı başaramadığım icin yazmaya bile gerek yok. :S dediğim gibi oyunu alıp doğru bir şekilde reklamını yapıp oyuncu kitlesini cekmeyi başarırsanız, ciddi gelirler elde edebilirsiniz.
Domainin yaşı ve PR değeri: Domain 9 aylıktır.(3 ayı kaldı.)
Domainin kayıtlı olduğu yer:İsimtescil
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Hosting dahil mi:Evet(15 gunu kaldı, Vds Sunucu 1 Gb ram, pm ile detaylı gosterilebilir.)
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.:Hayır

Yukarıdada yazdığım gibi zor durumlarda pazarlık yapılabilir.Emeğimin boşa gitmesini istemiyorum.