Corum'dan Samsun'a hareket eden tiyatro ekibi, dehşeti yaşadı. "Baş Belası" adlı oyun icin ekibi taşıyan Aykut Bektaş kontrolundeki 52 ADK 527 plaklı minibus, Amasya'nın Merzifon ilcesinde kontrolden cıktı. İclerinde tanınmış kişilerin de bulunduğu tiyatro ekibi aracı, bu etki ile 42 FES 27 plakalı tıra arkadan carptı. Kazada minibuste sıkışan Tolga Guleryuz, Burak Topcu ve Ozgur Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan surucu ve minibusteki Ozgur Ayaz, Burak Gulcebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Ozbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Corum'daki tiyatro gosterisini organize eden Caner Erkan, "Cok uzgunuz. Olenlere Allah'tan rahmet yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum. Şu anda ben de Amasya'ya gidiyorum" dedi. Tiyatro gosterisi sırasında vatandaşlar tarafından kaydedilen goruntulerde ise oyuncuların gosterisi yer alıyor. Goruntulerde ayrıca kazada hayatını kaybeden Ozgur Karataş'ın da salon dışında cay ictiği goruntuler de kameralara yansıdı. İşte o kareler...